Zwart!

Reacties 7

Vroeger, oma spreekt, vroeger droeg ik alleen maar zwart. Als je in de kast van mijn 16 jarige zelf zou kijken had je daar enkel verschillende kleuren zwart gevonden, ja verschillende kleuren want als je alleen zwart draagt weet je dat er verschil zit tussen glanzend zwart, mat zwart en, let’s be honest, verwassen zwart. Op een gegeven moment besloot ik dat het tijd was om daar een eind aan te maken en nu is mijn kast alles behalve zwart. Als er drie zwarte items in liggen is het veel.

didi flagship the bigger blog leesvoer 2

Toen ik donderdag bij de opening van de nieuwe flagship store van Didi was deed ik iets heel tegennatuurlijks, ik trok een zwarte look aan. Voor veel mensen niet meer dan normaal maar voor mij een hele stap. Ik kwam daar ook Josine van The bigger blog tegen (volg de pijl) en zij was zo lief om de camera ter hand te nemen.

didi flagship the bigger blog leesvoer

Featured Didi leesvoer lana blogger the bigger blogIk moet zeggen dat dat echt een van de leukste dingen blijft van events: je ontmoet eindelijk mensen in die je al heel lang online kent. Ik zei ook tegen haar: “hee wat leuk je weer te zien” toen ik opeens besefte dat dit de eerste keer was dat wij elkaar in het echt zagen. Hopelijk niet de laatste want wat is dat een leuke vrouw.

Deze zwarte rok gaat trouwens acuut op mijn verlanglijst want hij is de ultieme secret pyjama. Het lijkt gewoon een chique kokerrok terwijl hij voelt als een joggingbroek, heerlijk!

De top is heel sixties met een opstaande neklijn en een heleboel grote zwarte kralen er op. De scuba stof is wat stijf maar het geeft wel een gave look.

didi flagship store plantjes

De nieuwe winkel op de oude gracht is mooi en ruim maar het leukste nieuws vind ik dat de nieuwe collectie van Didi een stuk betaalbaarder is geworden. Ik kocht er zelf vaak alleen in de uitverkoop maar de nieuwe prijzen zijn erg aantrekkelijk.

Door de hele winkel heen hangen vrolijke plantjes, er zijn leuke accessoires voor je huis te koop en je kan er ook voor je dochter terecht. Ik heb helaas geen dochter. Grmbl…

De pashokjes zijn heel mooi maar erg krap. Gelukkig hebben ze ook een tweepersoons paskamer. Ik ben altijd blij als winkels daarin meedenken. Soms wil je gewoon samen passen of durf je het hok misschien niet uit om je shoppartner te laten zien hoe het staat.

Ik paste de rok ook nog even met een fleurig bloesje en daar voel ik me toch net iets meer mezelf in dan de compleet zwarte look. Misschien heb ik mijn portie volledig zwart gewoon opgemaakt. Ik draag bij Didi trouwens altijd de XXL.

LeesVoer Look Didi flagship store

Draag jij veel zwart?

7 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.