Ziekenboeg

Reacties 12

Weten jullie nog dat ik aan het ranten was over mijn pseudo-griep? Je weet wel zo’n verkoudheid die geen griep mag heten. Natuurlijk ben je als moeder dan helemaal goed de sjaak want met je zieke lijf mag je ook nog twee mini’s happy houden. We zijn nu op het punt aanbeland dat ik me weer een heel stuk beter voel maar al mijn mannen zielig op de bank liggen.

Zelfs meneer LeesVoer is geveld, hij wordt niet snel ziek maar toen hij hoge koorts kreeg moest hij toegeven dat hij toch echt niet naar zijn werk kon. Peuter klinkt als een overactieve zeehond en dreumes heeft besloten dat een stevige verkoudheid met buikgrieprandverschijnselen het allerbeste moment is om ook nog even die vier hoektanden het laatste zetje te geven… Nou zijn zieke mannen al heel zielig, moet je je voorstellen dat je er drie in huis hebt.

De problemen komen pas echt als de kinderen, goed ziek, zich gaan vervelen. Ik probeer met ze naar buiten te gaan maar daar zijn ze nog niet helemaal aan toe en liggen al snel gillend op de grond omdat er een tak ligt en dat mag niet, ook is de glijbaan de verkeerde kleur en willen ze niet zelf lopen niet in de bakfiets en niet gedragen worden maar wèl naar huis! Weer binnen en men gaat meteen weer piepen om tv en of tablet. Arg. Ook leuke binnenactiviteiten gaan niet lekker met zieke kindertjes. Peutertjes zijn al niet de meest geduldige begrijpende mensen, er vloog dus alweer regenboogrijst over de vloer na tien minuten leuk spelen.

Normaal gaan de kiddo’s woensdag naar de opvang zodat ik goed vooruit kan werken voor LeesVoer, maar ja dat zat er gisteren niet in. Ik heb de ijdele hoop dat dit hetzelfde virus is als ik eerder al had, dat zou fijn zijn, stiekem ben ik bang dat ik ook weer aan de beurt kom. Het heeft ook wel iets schattigs hoor; drie snotterige mannen op de bank met een Disney of Miyazaki, ik gooi er af en toe een paar mandarijnen heen en het gaat redelijk goed.

Ik kan niet wachten tot het lente is, ziekseizoen mag van mij wel weer over zijn!

Is bij jou thuis ook iedereen ziek of heeft het jouw huis overgeslagen?

12 reacties

  1. Pingback: Prettig weekend! - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.