Giveaway! Spring is coming, you need a WTG cardigan (gesloten)

Reacties 85

De ene dag hagelt het, de andere dag kan je zonder je winterjas de vuilnisbak buiten zetten, de lente komt er aan! Ik heb al meteen de neiging om al mijn zomerjurken uit de kast te trekken maar het is stiekem natuurlijk nog veel te koud. Maar dat negeer ik volledig, de oplossing is namelijk heel simpel: vestjes! Ik heb een hele plank vol vestjes in mijn kast! Zeker als je een beetje van de vintage look houdt zijn vestjes onmisbaar. Ik vind het dan ook heel leuk ze weg te mogen geven!

WTG: who’s that girl/ Wow to Go, vroeg mij of ik een vestje wilde weggeven als preview voor hun nieuwe lentecollectie, natuurlijk! Zeker aangezien het zo’n leuk merk is! Het is een Belgisch merk dat sinds de geboorte in 2002 enorm gegroeid is, ze maken draagbare vrolijke kleding met een tikje fifties en sixties. Veel kleur en veel vrolijke printjes zonder dat je meteen een “kostuum” aan hebt.

Ik ben ook heel blij om te kunnen melden dat ze veel waarde hechten aan duurzame en mensvriendelijke productie.

bolletjeseffect Wow to go

De collectie is nog in de maak maar ik mag alvast iets weggeven! Dit leuke vestje met 3D stipjesmotief is net wat korter dan het gemiddelde vestje en daarom ideaal over jurkjes of op een rok. Er zit een heel gaaf stipjespatroon in, Het zijn ingeweven  bobbeltjes en van boven naar beneden worden het er steeds meer. Dat maakt dit vest nèt even anders. Het goede nieuws: ik mag er twee weggeven in lichtbruin en donker oranje! Het slechte nieuws: ze zijn beide in maat medium.

WTG cardigans

Ik draag op de foto’s een xl, die zit mij goed met mijn maat 48 en mijn cup H. Ook is het bij een vestje niet erg als hij wat te ruim valt. Ik denk dus dat iedereen van maat 38 tot 42 hier lol aan kan hebben!

collage WTG giveaway

Wil je kans maken op een van de vestjes? Vul dan snel de rafflecopter in. Het lijkt ingewikkeld maar is hel simpel: laat een comment achter en geef in de rafflecopter aan dat je dat hebt gedaan. Om meer lootjes te verdienen kan je de andere opdrachten uitvoeren maar dat hoeft niet!
a Rafflecopter giveaway

Ik heb het groene vestje gekregen van WTG voor meer informatie over reviews en giveaways lees mijn disclaimer

Wat is jouw all-time favoriete vestje, en welke zou je graag willen winnen, de bruine of de oranje?

85 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.