Bijna lente! Whispering ivy review

Reacties 8

Deze jurk heeft veel te lang in mijn kast gehangen. De vrolijke zomerse print vond ik echt niets voor de winter dus hij heeft heel lang op een review moeten wachten. Gelukkig begint de nepwinter die we gehad hebben ruimte te maken voor lente, nou ja dat vertel ik mezelf. Whispering Ivy stuurde me een van hun eerste plus size jurken.

Ik draag van dit model een 3xl, mijn maten zijn op het moment borst 120, taille 96 en heup 122. Ik vind de lengte van de jurk perfect en de stof is mooie stevige katoen met 3% spandex.

Wat ik wel jammer vind is dat de gave kraag bijna niet te zien is, daarom draag ik hem eigenlijk het liefste met een vestje zodat de bijzondere kraag goed uitkomt.Whispering Ivy leesvoer

Een tweede reden om een vestje te dragen is dat helaas in 3xl de armgaten echt veel te groot zijn. Ik denk dat ik daar nog een kleine refashion overheen gooi.Whispering Ivy LeesVoer 2

Ik vind de printjes van Whispering Ivy erg vrolijk dus hoop dat hun plannen om alles ook in plus sizes aan te bieden doorzetten. Het is dan wel belangrijk dat ze op de pasvorm letten.

Deze foto’s zijn genomen tijdens dezelfde shoot als mijn corsetfoto’s dus ook hier een klein tikje boudoir toegevoegd, hier kan je ook goed zien dat de armsgaten wat aan de ruime kant zijn.Whispering Ivy LeesVoer 3

Heb jij een jurk liggen waarvoor je wacht op goed weer?

8 reacties

 1. Marjan

  Ja!!! Mijn superleuke handgemaakte jurkje uit Ibiza. Gekocht op de laatste dag dat we daar waren in oktober, dus ik heb hem héél even aan kunnen hebben. Ik kan niet wachten op de zomer 🙂 Liefst 25+ graden!

 2. Els

  Goed dat je geluisterd hebt, toen die jurk fluisterde… Veel plezier ervan de komende tijd.

 3. Vivian

  Een jurk? Een hele kast vol. Ben heel nenieuwd naar dit merk en of er inderdaad ook plussize maten komen.

 4. Eva

  Ja, een met appeltjes en zo’n schattig kraagje… Wel even het kraagje strijken. Maar het zorgt ervoor dat ik zo’n zin heb in de lente! Ik heb pas m’n hele kast opgeruimd om eindelijk weer die vrolijke kleurtjes terug te zien <3
  Eva onlangs geplaatst…Productie Fuji FP100C stopt in lente 2016

 5. Hilde

  Wat een gave print, mooi model en kleuren!
  Jammer dat de arm Staten zo groot zijn.
  Dat vestje is ook mooi zeg, waar is die van?
  Ik heb vooral naaiplannen in mm hoofd om zomerse jurken te maken, en vestjes om ze al in de lente te kunnen dragen

 6. isa

  Hihi ik loop al de hele dag in mijn nieuwe jurk van linda B, en morgen mijn stipje. Op vakantie naar de zon

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.