Whaaaa Zombies!

Reacties 4

I

k ben er klaar mee. Ik ben het zat dat ik in veel winkels niet terecht kan. Ik ben het zat dat mijn gewicht uit drie cijfers bestaat en ik ben het zat dat ik mijn postbabyzebrabuik zat ben. Het enige dat er op zit is er iets aan doen. Nou ben ik stiekem al een paar weken bezig en gaat het met dat drie cijferige gewicht de goede kant op maar bewegen ho maar. Daar is nu ook verandering in gebracht. Ik haat rennen zonder reden, maar als ik weg moet rennen van zombies ga ik hard.

Zombies, run! is een app voor je smartphone die je saaie hardlooprondje veranderd in een avontuur. Je moet wegrennen van zombies, blikken eten ophalen en langzaam het verhaal ontcijferen. Ideaal voor mensen zoal ik die met alleen muziek te veel gaan nadenken over dat het vermoeiend is en dat je liever op de bank zou zitten.

Ik ben vaker begonnen met hardlopen maar had er nooit echt plezier in. Nu roep ik hardop woohoo als ik door mijn koptelefoon hoor dat ik een bijl heb gevonden en ga ik met plezier een tandje sneller als er zombies aankomen. Ik combineer de app met runkeeper zodat ik mijn zeer slome opbouwschema kan aanhouden.

Begrijp me trouwens niet verkeerd, ik wil niet dun worden, maatje 36 is voor mij geen doel. Toch zou ik het fijn vinden als ik voor het eerst in 15 jaar weer eens in maat 44 zou passen.

 

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.