Wenkbrauwen met MUA

Reacties 2

Ik ben altijd blij om een dierproefvrij merk uit te proberen. Ik kreeg van MUA (make up academy) een eyebrow kit, wenkbrauw mascara en een concealer stick. Omdat ik blond ben en mijn haar rood verf zijn mijn wenkbrauwen extra belangrijk om aan te zetten. Zeker omdat ik meestal voor een fifties look ga en toen waren ze dol op duidelijke wenkbrauwen.

Jullie weten dat ik geen beautyblogger ben en mijn make-up zit dus niet perfect. Ik moet ook zeggen dat close-ups maken van mijn ogen een enorme opgave was. Ten eerste om ze scherp te krijgen en ten tweede omdat je met zo’n extreme close-up wel heel goed ziet dat ik de 30 gepasseerd ben.

MUA consealerDe Pro-Base Argan Plush Concealer (Natural 4,49) werkt erg prettig maar is voor mij te geel. Ik heb een hele roze huid en het valt dus te veel op bij mij. Als je een gelere ondertoon hebt is het een fijn product, ik vind de potloodvorm ook erg prettig. Ik had echt donkerblauwe kringen onder mijn ogen en die zijn wel goed weg.

Op de foto zie je mijn onopgemaakte gezicht met de concealer onder 1 oog. Er is een lichtere kleur die ook meer roze is, de Fair. Ik denk dat ik die nog wel een kans geef.

Square eye MUA eyebrow mascaraDe MUA tinted brow mascara (Fair 3,49) is voor mij niet de goede kleur. Als je blond haar draagt is hij heel geschikt maar voor mij is hij veel te subtiel. Wel is het een fijne ondergrond voor verdere wenkbrauw optimalisering.

Op de foto heb ik enkel de mascara op de wenkbrauw.

 

De MUA Pro-Brow set (fair-mid 5,99) ben ik erg dubbel over: De donkere poeder en de gel werken erg goed maar de lichte kleur die volgens de instructies bedoelt is als highlighter is voor mij veel en veels te donker. Als je net zo bleek bent als ik zal het dus zeker geen highlighter zijn. swatches wenkbrauwset MUA

Dit zijn swatches van de kleurtjes, Zoals je ziet is er niet echt een highlighter bij. Het mini pincetje dat er bij zit werkt verrassend goed! Zelfs hele korte haartjes krijg ik er prima mee te pakken. Het kwastje is voor onderweg acceptabel maar ik gebruik liever mijn eigen kwasten.

ogen wenkbrauwen MUA

Ik ben wel heel tevreden over het effect dat ik op mijn wenkbrauwen heb bereikt. Ook heb ik de set gebruikt als oogschaduw omdat ik altijd wil weten of een product multifunctioneel is, de “highlighter” doet het wel leuk op mijn ooglid. Ik vind het een prettige set en niet duur voor wat het doet.

Voor het idee nog even een full face lookIk mocht wat Ik:

full face MUA

Ik heb de producten ter review gekregen van MUA

Hoe doe jij je wenkbrauwen?

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.