Weekend! Whisky en Groningen

Reacties 9

Ik zit alweer in de trein, op weg naar Groningen waar ik het hele weekend met whisky bezig mag zijn. Ik ga op het Whisky festival Groningen de mensen kennis laten maken met Bruichladdich, ik ga weer full glam want het blijft leuk om vooroordelen te doorbreken, mannen verwachten gewoon niet dat je er iets vanaf weet, zeker niet als je daar als pin-up staat hahaha.

Ik kijk ook enorm uit naar die hotelkamer enkel en alleen voor mij! Geen kindjes die me midden in de nacht komen lastigvallen. Hoeveel ik ook van ze hou, heerlijk!!

Ik hoop zondagochtend nog een leuk rondje door Groningen te kunnen wandelen voor ik weer aan de slag moet. Ik ben daar echt niet meer geweest sinds ik als jong meisje bij mijn tante ging logeren. Hebben jullie nog leuke tips?

Wat heb je deze week gemist op Leesvoer?

Ik gaf een rondleiding door mijn blogkantoor/ naaikamer/ ex-babykamer

Vintage bloemetjesjurk

Mijn favoriete handgemaakte jurk naar origineel vintage patroon

Koop nooit meer diepvriespizza’s! Zelf pizza maken is zo makkelijk

Een foto dagboekje van 20 maart, dansfeestje met de kindertjes, hard aan het werk en uit eten met mijn lieve vriendinnen

Mijn obsessie met geel loopt lichtelijk de spuigaten uit…

Eindelijk een oplossing voor schurende bovenbenen, het is nog een elegante oplossing ook! Tevens sta ik in mijn ondergoed op de foto. doodeng

Ook leuk

Druk bezig voor het perfecte bikinilijf? Hier alvast wat inspiratie 😉

Al ben ik een enorme chaoot, deze absurde vorm van compulsieve netheid is heerlijk om naar te kijken!

Wie wil er geen Jean-Luc Picard cookiejar?

Ahhhh so cute, een meisje krijgt kado’s van de kraaien die ze al jaren voert

Hoe erg moet je je vervelen?

 

Wat ga jij doen dit weekend?

9 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.