Urban Pin Up: Voodoo Vixen Suzanne

Reacties 9

Meestal vind ik dat mooie retro kleding een natuurlijke omgeving nodig heeft. Het strand, een mooie stadstuin of een bos. Toen ik deze jurk van Voodoo Vixen kreeg wist ik meteen: deze is anders. De kleuren en de print zijn zo sterk dat ik besloot dat ze alleen tot hun recht zouden komen in een urban omgeving.lift-voodoo vixen-leesvoer-blogger-vintage-suzanne-retro pin up

voodoo vixen-suzanne-dog-pin up-leesvoer-blogger-retro-dressMaar toen ik op dinsdagochtend
aankwam op het jaarbeursplein was mijn fotograaf al verregend. Vijf minuten later waren mijn pincurls verpest en bij het verwerken van de foto’s bleek de lens stiekem toch nat te zijn geweest. Gek genoeg ben ik super blij met het resultaat. Gritty, raw, en tja urban om er nog maar een modewoord tegenaan te gooien.

De jurk heeft een geschulpte halslijn en ook bij de mouwen en op de rug komt dat terug. Zelfs de zakken, ja de jurk heeft zakken woohoo, hebben dat mooie randje. collage voodoo vixen

voodoo vixen-suzanne-sam's petticoat-pin up-leesvoer-blogger-retro-dressDe rok is niet heel wijd en komt denk ik beter tot zijn recht met een minder wijde petticoat. Heb ik mooi weer een excuus om er daar een van aan te schaffen muhahahaha.

Dit is een prachtige petticoat van Sam’s maar hij is iets te vol voor deze jurk. Natuurlijk kan ik niet een hele shoot serieus blijven. Op de een of andere manier ga ik altijd met mijn petticoat zwaaien.

close up-voodoo vixen-leesvoer-blogger-retro-pin uplift-voodoo vixen-leesvoer-blogger-vintage-suzanne-retro-pin up-vierkantDe jurk draag ik in 2XL en die past goed al is hij ietwat ruim in de taille.  Mijn huidige maten zijn borst 122 en taille 96.

Er zit een stoffen riempje van dezelfde stof bij maar ik vind de jurk bij mij mooier met de contrasterende riem. Benieuwd naar de rest van hun collectie? Ik heb in Londen een filmpje gemaakt!

Jurk: Voodoo Vixen (gekregen)
Petticoat: Sam’s
Schoenen: Clarks

Wat vind jij? Is de shoot geslaagd of toch in het water gevallen?

9 reacties

 1. Manja

  Mooi geworden!
  En ik vind het sowieso mooi als je in de camera kijkt ipv naar boven…. 😉

 2. june

  gelukt hoor die shoot, vooral die foto bij de zwarte trappen. Jurk staat je goed!

 3. Thérèse Joosen

  Zeker niet in het water gevallen, lrachtige foto’s en de jurk staat je geweldig…

 4. Corine

  Het zijn prachtige foto’s!!. De jurk staat je super!

 5. Barbera

  Helemaal geslaagd. Is de regen soms toch nog ergens goed voor….

 6. sandra

  Van zo’n jurk knapt toch zelfs het weer op, prachtige fotoos! De onderrok is misschien wel wat te vol, maar de kleur past zo goed. Zelf vind ik de meeste vesten van dit merk prachtig.

 7. Tamara TS

  Een hartstikke leuke shoot. De jurk is geweldig, daar zou ik zelf ook heel blij van worden. En lekker blijven zwaaien met die petticoat, dat vind ik persoonlijk de leukste foto.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.