Voodoo Vixen fall/winter 2015

Reacties 6

Voodoo Vixen is goed bezig, ze zijn genomineerd voor de Britse plus size awards en ze hebben inderdaad steeds meer te kiezen in een brede sizerange. Maarrrr… Ik wil die zonnebloemenjurk maar die is niet in plussize… grmbl. Nicki laat de nieuwe collectie zien en werkt er aan om alles in alle maten aan te kunnen bieden. Kijk zelf maar!

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal

Ik wil het zonnebloemenvestje! En de schotse ruit jurk, maar ik ben dan ook voorspelbaar.

Kijk ook naar de collecties van Banned, Collectif, miss Candyfloss en Hell Bunny!

Wat zou jij willen uit deze collectie?

6 reacties

 1. Cat

  ik wil heeeeeel graag het zwart wit geblokte kokerjurkje met de zoleukalsjeloopt flapjes

 2. Oh, die blauwe waar je van zei dat hij niet voor jou was, die zou ik zo dragen! Schitterend! Verder zag ik in de rekken verstopt iets glanzend groens. Heb je dat nog van dichtbij kunnen bekijken? Van deze wordt ik erg enthousiast.
  Sandra Robben onlangs geplaatst…Traktatie Martin

 3. irene

  KLEUR!!! yaaaayyyy, ik ben nog voorspelbaarder, de tartan en ook het poppies vestje :-). Iemand zei mij ooit…. Bloemen op zwarte ondergrond: been there, done that…..en hoe treurig ook..elke keer als ik bloemen/rozen op zwarte ondergrond zie..of op stippen of ruiten…dan heb ik die dame in mijn hoofd…,,wat me er niet heel erg van zal weerhouden denk ik…hoop ik…hihi, maar voor nu hoor ik het haar zeggen…;-)

 4. Jolien

  Leuk om deze filmpjes te zien! En ook zoveel leuker om ’n enthousiast iemand te zien, raar, maar maakt de collectie meteen ’n stuk leuker (doel eigenlijk op Collectif, kwam ’n beetje nors over…)

  Vroeg me eigenlijk af, kun je op zo’n beurs alleen maar kijken of geven sommige ook de optie om oude collecties te kopen o.i.d? Kortingen enzo denk ik dan aan? ;-D

 5. Tiffany

  Ik wil heel graag die je ziet op ongeveer 6min45, waarvan ze ook aangeeft dat het haar favoriet is… iemand tips waar ik die kan kopen??? 🙂

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.