Vlog 24 April: Persdag Amsterdam

Reacties 7

Donderdag had ik weer een drukke persdag in Amsterdam: 4 persbureaus en heel veel mooie nieuwe producten. Ik zal nog een “wat krijg je als blogger op een persdag” filmpje maken maar eerst heb ik een kort vlog om een impressie te krijgen van zo’n dag. Kijk je mee?

Zag je iets waar je vrolijk van wordt?

7 reacties

 1. Yvonne

  Leuke afwisseling in berichtjes, filmpjes, foto’s.
  Wat ik alleen nog niet helemaal goed snap is de reden en het doel van deze persdagen en persbureaus. Ben zelf totaal niet thuis in dat wereldje dus ik zou het heel interessant vinden om daar meer van te weten. Helemaal op jouw gezellige manier van informatie over brengen 🙂
  Ga zo door!

 2. Lana

  het is heel simpel: ze laten in 1 keer zien wat hun cliënten allemaal voor nieuws hebben. Ze laten het zien aan bloggers en off line pers in de hoop dat ze er over schrijven. Voor mij is het leuk om in contact te komen met merken die ik leuk en goed vind

 3. Jolien

  Aha, ik had dezelfde vraag als Yvonne, dank voor het antwoord! Wordt het thee-verhaal nog vervolgd? Ben wel benieuwd nu!

 4. Net je vlog bekeken, heel leuk! Dit moet je echt vaker doen! Ik heb ook grote voeten, zitten die sandalen echt lekker? Wat kosten ze als ik vragen mag? Ze zien er super leuk uit namelijk!
  sleepymom onlangs geplaatst…Baas boven baas

 5. Lana

  Ze kosten geloof ik 85 euro, ze kunnen in water, dat maakt ze extra gaaf!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.