Win! Een milieuvriendelijke visitekaartjes stempel

Reacties 60

Door mijn nieuwe huisstijl waren mijn visitekaartjes volledig verouderd, ik wilde ze niet meer uitdelen want ze voelden als oud en lelijk. Ik was mijn nieuwe kaartje al aan het vormgeven toen ik besefte dat ik het anders moest doen, milieuvriendelijker en leuker. Ik wilde een stempel, zo kon ik van elk stukje papier een kaartje maken!

visitekaartjes stempel papieridee

Toen ik op zoek ging naar een geschikte stempel stuitte ik bij de stempelfabriek op stempels waarvan de huls gemaakt is van afval uit de papierindustrie. Ik vond dat zo leuk dat ik ze gevraagd heb of ik er een aan jullie weg mag geven!

Ik ben enorm blij met mijn visitekaartjes stempel, wat ik er ook zo leuk vind is dat je direct  in iemand zijn agenda of notitieboek stempelen, zo hebben ze geen kans om je informatie kwijt te raken.

Ik wilde een heel simpel kaartje, mijn logo, mijn website en mijn e-mailadres, Ik was bang dat mijn logo niet goed uit zou komen maar ik was heel blij verrast; zelfs de dunne lijntjes van mijn benen en armen komen goed over.

close up visitekaartjes stempel

Als je een keer geen ruimte in je tas hebt kan je natuurlijk alvast wat kaartjes voorstempelen maar ik neem met liefde mijn stempel mee. Je kan zelfs op iemands arm stempelen als er geen papier in de buurt is.

met stempel vistitekaartjes stempel

Als ik nou weer een nieuwe lay-out heb hoef ik niet een volledige nieuwe stempel te bestellen. Je kan een nieuwe afdruk en een nieuw inktbedje bestellen, veel goedkoper en minder verspilling

Win een visitekaartjes stempel

Vul de rafflecopter in om mee te doen, wil je meer kans maken? Like en volg ons en geeft dat aan in het rafflecopterformulier.

a Rafflecopter giveaway

De stempelfabriek was zo galant om mij de stempel gratis toe te sturen nadat ik vroeg of we een giveaway konden doen! Disclaimer

60 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.