Wat is het verschil tussen retro, vintage, antiek en tweedehands?

Reacties 8

Tweedehandswinkels zijn opeens vintage shops, je look is retro en je kringloopwinkel verkoopt toch alleen tweedehands? Hoe zit het nou met al die termen. Eigenlijk is het heel simpel, je moet het alleen weten. Ik zal het uitleggen, ik waarschuw alleen wel, je gaat je rot ergeren aan al het foute gebruik als je eenmaal weet hoe het zit.


Abonneer je op mijn Youtube kanaal en mis niets!

Ik ben ook niet perfect, ik heb het regelmatig verkeerd gebruikt in het verleden, maar met de enorme populariteit van retro mode en vintage kleding is het altijd goed om de feiten op een rij te hebben.

Ik heb bakken met tweedehands kleding maar ook wel wat echte vintage stukken. Ik heb een antieke kast en heeeeel veel retro kleding.

Heb jij een echt vintage stuk in huis?

8 reacties

  1. Pingback: Prettig weekend - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.