Vintage inspiratie voor mijn lentegarderobe

Reacties 6

Het komt er aan, lente, zon, rokjesdag, blote benen weer! Ik kan bijna niet wachten. ik ben geen zomerliefhebber, daarvoor verbrand ik veel te snel maar de lente is zo heerlijk. Nu ik bezig ben met mijn garderobe voor de lente in elkaar te zetten ben ik me helemaal suf aan het pinnen op pinterest. Ik geloof dat jullie dat waarderen want ik heb er de laatste tijd heel veel volgers bijgekregen en ik zit al ruim over de 1000 nu! Eigenlijk zit ik veel te vaak te pinnen en te weinig te naaien maar wat zou ik toch graag zo rondlopen deze lente!

Iets met een spannende kraag misschien, en uberhaupt hoeden, en handschoenen, en parels!

Een leuk patroon op een kokerrok met een bijpassend truitje wellicht. En obviously hoed, handschoenen en parels.

Natuurlijk ga ik wat flowy overhemdjurken maken, stipjes is wel standaard maar in deze kleurcombi is het weer bijzonder.

Of misschien maak ik wel een rode

Of anders een ruitje?

Hier heb ik jammergenoeg echt het figuur niet voor…

Als ik niet zo’n enorme boezem had, dit is niet moeilijk maar wel zoooo stylish, oh en hoed, handschoenen en de parels zitten hier in de oren.

Effen met een gave statementkraag kan ook heel gaaf zijn

En dan zie ik toch weer een gave stippenjurk voor me…

Of gewoon een guitige gele bloes

Zo kan ik uuuuren verspillen, zonder één steek te hebben genaaid. Heerlijk!
Meer van mijn pinterestuitspattingen vind je op mijn profiel:

Wat pin jij graag?

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.