Plog: Vintage Challenge

Reacties 8

Voor 75 euro op de verzamelaars jaarbeurs een vintage look bij elkaar shoppen, dat was de uitdaging. Het aanbod aan kleding was miniem en met mijn maat 48 was er weinig keus. Toch ben ik enorm geslaagd. Helaas heb ik uiteindelijk niet gewonnen maar het was een fantastische dag en ik heb hele gave dingen gevonden!

Vintage challenge retro sonjaDe challenge werd geleid door de fantastische Retro Sonja, haar blog is echt een bezoekje waard. Ze heeft een hele gave stijl en al zijn we zo enorm verschillend qua figuur, ze inspireert me enorm.

Toen ik aankwam op de beurs zakte de moed me een beetje in de schoenen. Er was enorm veel moois aanwezig maar ik zag heel erg weinig kleding. Maar ik ga een uitdaging niet zo snel uit de weg! Sonja gaf me 75 euro die ik voor de look mocht gebruiken in cash. Het kostte me moeite om dat niet direct uit te geven aan dit bizarre maar o zo gave visservies. Ik ben en blijf een serviesnerd.

vintage challenge vis servies

vintage challenge-kanten jasje-verzamelaars jaarbeurs-leesvoerEr was misschien weinig kleding, hoedjes waren er genoeg. Ik heb er een voor de challenge gekocht en nog twee van mijn eigen budget. Ik heb nu zes vintage hoedjes dus ik denk dat ik daar maar eens een filmpje over moet maken. Ik probeerde trouwens ook nog deze gave kanten jas aan maar mijn bovenarmen pasten er helaas niet in. Ik vond hem wel heel erg mooi.

Uiteindelijk ben ik gered op de stand van Hartendief Vintage uit Leiden. Niet alleen had zij de geniale suède fifties jas waarin ik me Betty Draper voel, ook heeft ze me enorm gematst met de prijs èn de echt zijden sjaal er gratis bijgedaan. Binnenkort ga ik in leiden de stenen winkel opzoeken!Vintage challenge op de foto

vintage challenge-leesvoer-blogger-fiftiesNatuurlijk moesten we uitgebreid op de foto, mijn mededeelnemers en natuurlijk Retro Sonja zelf.  Het favoriete onderdeel van mijn look is toch echt het halve hoedje. Zo vind je ze niet vaak maar ze zijn echt ideaal met mijn kapsel. De krullen komen er mooi onderuit en hij is simpel genoeg voor dagelijks gebruik. *zucht* Waar is de tijd dat iedereen gewoon hoedjes droeg. Ze zijn zo leuk!

Er was natuurlijk nog veel meer te vinden op de beurs. Lady Geek was er ook nog even en we hebben wat bijzondere vintage robots gevonden. Die laat ze op haar blog zien.

Vintage challenge close up collage

2015-11-23-Vintage-Challenge-Mode-Fashion-Blogger-Retro-Sonja-VerzamelaarsJaarbeurs-Utrecht-5Helaas heb ik uiteindelijk de challenge niet gewonnen al kan ik er niet omheen, Kelly Sue had dan ook een prachtige outfit. De kleding heeft nog een dagje op paspoppen gehangen zodat de mensen konden stemmen en als het goed is krijg ik alles morgen met de post. Ik kan haast niet wachten!

De volgende verzamelaars jaarbeurs is in april en dan ga ik zeker weer. Je moet er niet heen gaan voor de allergoedkoopste dingen maar ik heb zoveel gave keukenspullen, sieraden, handschoenen, tasjes en zoals ik al zei, hoedjes gezien!
vintage challenge op de poppen

Welke look vind jij het leukste?

8 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.