Video: Glamour, vrieskou en een heleboel pannenkoeken

Reacties 10

Het leek mij leuk om jullie een dagje mee te nemen. Afgelopen woensdag had ik superveel te doen. Ik ging naar de fysio, gaf jullie een inkijkje in mijn moestuin (die wel wat werk kan gebruiken), werd geknipt door Madame de Pompadour, Haalde een bundel vintage tijdschriften bij White Whale en ging even Langs bij Notorious Clothing. Oh en ik bakte duizendmiljoenmiljard pannenkoeken.

Vond je mijn vlog leuk en wil je niets missen, abonneer je dan snel op mijn youtube kanaal!

Dit was een klein inkijkje in mijn leven, waar zouden jullie graag een video van willen zien?

10 reacties

  1. Pingback: Vlog: Pincurls, koekjes en Amsterdam - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.