Video: Glamour, vrieskou en een heleboel pannenkoeken

Reacties 10

Het leek mij leuk om jullie een dagje mee te nemen. Afgelopen woensdag had ik superveel te doen. Ik ging naar de fysio, gaf jullie een inkijkje in mijn moestuin (die wel wat werk kan gebruiken), werd geknipt door Madame de Pompadour, Haalde een bundel vintage tijdschriften bij White Whale en ging even Langs bij Notorious Clothing. Oh en ik bakte duizendmiljoenmiljard pannenkoeken.

Vond je mijn vlog leuk en wil je niets missen, abonneer je dan snel op mijn youtube kanaal!

Dit was een klein inkijkje in mijn leven, waar zouden jullie graag een video van willen zien?

10 reacties

 1. de moestuinkoningin

  He dat ben ik ! leuk filmpje.

 2. Marjolein

  Lief, je gezinnetje in beeld :D.

  Ik wil wel meer van die braakliggende moestuin zien met die leuke wagen erop! (die uiteraard steeds minder braakliggend gaat worden… toch…? ;))

  Verder een heel leuk filmpje! Knap zo al fietsend… Als ex-Utrechter al kijkend even met je meegefietst.

 3. Annette

  Haha, juist een dag met de kids! Maar ivm privacy lijkt me dat begrijpelijk om niet op een vlog te zetten 🙂
  Mijn man maakt zo’n 2x pj een film ‘De Dag van…’ en filmt dan de kinderen (inmiddels 11, 9 en bijna 2) vanaf het wakker worden tot t naar bed gaan. Stelt tussen neus en lippen door een aantal steeds terugkerende vragen (“wat vond je leuk vandaag” en “wat wil je later worden”); zo ontstaat een leuk document voor later!

 4. Jolien

  Wat werd er nu tussen die pannenkoeken gerold? Salade? Ik ben altijd van de koek met appel, soms een met kaas voor mijzelf. De mannen maakt ’t niet uit, hoe kleiner hoe meer ze er eten, ongeacht wat erop/erin zit, maar ik houd zelf wel ooit van variatie…

 5. Bekende omgeving!!! Leuk om te zien! Groetjes en heeeele fijne dag vandaag!

 6. Pingback: Vlog: Pincurls, koekjes en Amsterdam - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.