Video: Bowlen met André Kuijpers

Reacties 3

Als iemand je vraagt of je wilt bowlen met een astronaut, dan zeg je toch geen nee?! Vandaar dus dat ik woensdag naar Amsterdam trok en daar mee werkte aan tevevisieopnames van de NTR door te bowlen met André Kuijpers. Zij zenden het uit op 28 januari, ik kan jullie nu al een voorporoefje geven.

Volgende week laat ik mijn uit de hand gelopen yarnstash zien, wil je geen video missen? Abonneer je dan op mijn youtube kanaal!

Heb jij wel eens meegedaan aan een tv programma?

3 reacties

  1. Sexy bowlingschoentjes hoor!

    Ik hoef niet zo nodig op tv, ik ben niet zo leuk op beeld XD

  2. Eveline

    Ja! Hellendoorn reclame (wel 1 sec in beeld… maar mooi wel een stuk of 8 keer achter elkaar in de splash!). Met de klas naar Telekids geweest. Ook wel eens op tv-west bij “van de kaart”. En dan kijken er toch meer mensen naar de zender dan je verwacht (helaas, het was namelijk nog al plots en dat is… te zien…)

  3. Pingback: Prettig weekend, vogels, pavlova en meer - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.