Ik ben verschrikkelijk verwend

Reactie 1

Mijn verjaardag is altijd een beetje “hit or miss” er zijn jaren dat ik het liever negeer en jaren dat ik mijn best doe om er iets leuks van te maken maar dat gevoel van jarig zijn er gewoon niet is. Soms kijk ik met een beetje melancholie naar de magie die voor mijn kinderen om het jarig zijn heen hangt. Als kind is je verjaardag echt de mooiste dag van het jaar.

Maar eens in de zoveel jaar is mijn verjaardag echt top, dan voel ik me weer die jarige kleuter. Deze verjaardag was zo’n dag. De snoet van mijn kindjes toen ze hun kado mochten geven, mijn lieve mama die me weer teveel wilde geven en een heerlijk vintage gaming feestje in de Awesomespace.

Nieuwe video

Ik wil graag met jullie delen hoe VRESELIJK VERWEND ik ben dus heb ik een video opgenomen. Aan het einde stort de set trouwens in, dus dan weet je dat er iets te lachen valt. Natuurlijk ben ik, chaoot die ik ben, een paar kado’s vergeten mee te nemen in de video. Scroll naar beneden voor bonusgifts!

Als je nog geen abonnee bent kan je mijn verjaardagsverwennerij nog groter maken door dat te worden.

Woeps

Ik had zoveel moois gekregen dat ik niet alles mee heb genomen in mijn video, en daar kwam ik bij het monteren pas achter bij dit gave schilderij van mijn moeder.

En bij mijn mooie plantenbaby’s pas na het plaatsen toen de geefster mij op twitter ter verantwoording riep.

Mijn plantenbaby’s stonden natuurlijk ook gewoon lekker te chillen in de vensterbank van de keuken, dus die kon ik niet storen.

 

Wat kreeg jij voor je laatste verjaardag?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.