Vandaag is ROOD: Ewa Michalak S Koronkowa Scarlet

Reacties 10

De S bh’s van Ewa Michalak zijn echt mijn favorieten voor als de dames goed op een presenteerblaadje moeten zonder dat het vulgair wordt. Met mijn vorm boezem worden ze door de pasvorm mooi omhoog en vooruit gezet zonder dat ze a la push up tegen elkaar geduwd worden. Ik vond het dus ook helemaal niet erg om het model in het rood uit te proberen.

s-koronkowa-scarlet-1

Eerder reviewde ik al precies hetzelfde model in een turquoise kleur. De “Ewa Michalak S koronkowa Scarlet” is van hetzelfde kant gemaakt en valt identiek. Ook hier draag ik de 85G, hou er rekening mee dat Ewa Bh’s anders vallen. In Freya en de meeste andere merken draag ik 80GG/H en de vullingen die er bij komen laat ik er uit, ze passen er wel in maar dan staan de dames wel heel paraat. Hier staan alle S modellen van Ewa op een rij.

Ewa Michalak S Koronkowa Scarlet

Waar je bij Ewa op moet letten is dat de beugels bijzonder smal zijn. Ook hier is het een beetje op het randje maar het kan nog wel. Als ik nog borstvoeding zou geven zou ik dit model niet dragen, dan wil ik de beugel echt verder naar achter hebben. De smalle beugel zorgt echter wel voor de mooie projectie. Je kan het p de foto niet zo goed zien omdat ik zo bleek ben maar deze bh zorgt aan de bovenkant van de borst bij mij echt voor appeltjesrondingen.

Ewa Michalak S Koronkowa Scarlet

Bij de bh kreeg ik de “Koronkowe Wysokie Figi Bibi Scarlet” hoge onderbroek in maat 18. Op het model op de site komt hij totaan de navel maar door mijn bizarre figuur valt hij wat lager. Wel nog hoog gevoeg zodat hij niet afzakt. Ik vind het effect van het kant erg mooi. Mag ik trouwens even zeggen hoe doodeng ik het blijf vinden om deze foto’s te plaatsen. Ik doe het echt voor jullie, omdat ik het belangrijk vind dat er meer diversiteit is in de wereld van de lingerie. Hoe moet je anders weten of iets jou staat. En daarom fotoshop ik ook niet. Al is dat wel heul verleidelijk soms.

s-koronkowa-scarlet-4

Rood is een kleur die ik zelf niet zo snel zou uitzoeken voor een lingerie set maar hij komt toch regelmatig goed van pas. Rood schijnt heel weinig door bij lichtgekleurde kleding en ik ben erg fan van de onderbroek.

Wat wel blijft gebeuren, maar dat heb ik met alle Ewa’s, is dat de onderrand tijdens het dragen iets opkrult. Dat is niet omdat hij te strak zit, ik heb er ook een met een grotere omvangsmaat en daar gebeurt het ook, het is waarschijnlijk iets typisch van de combinatie van mijn lijf en de Ewa Bh’s.

Ik kreeg nóg twee prachtige setjes van Ewa maar die houden jullie nog te goed. En natuurlijk weer hartelijk dank voor het Engelengeduld van Miss Hippo Photography die mij voor de camera heeft getolereerd.

Heb jij rode lingerie?

10 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.