Vandaag is ROOD: Ewa Michalak S Koronkowa Scarlet

Reacties 10

De S bh’s van Ewa Michalak zijn echt mijn favorieten voor als de dames goed op een presenteerblaadje moeten zonder dat het vulgair wordt. Met mijn vorm boezem worden ze door de pasvorm mooi omhoog en vooruit gezet zonder dat ze a la push up tegen elkaar geduwd worden. Ik vond het dus ook helemaal niet erg om het model in het rood uit te proberen.

s-koronkowa-scarlet-1

Eerder reviewde ik al precies hetzelfde model in een turquoise kleur. De “Ewa Michalak S koronkowa Scarlet” is van hetzelfde kant gemaakt en valt identiek. Ook hier draag ik de 85G, hou er rekening mee dat Ewa Bh’s anders vallen. In Freya en de meeste andere merken draag ik 80GG/H en de vullingen die er bij komen laat ik er uit, ze passen er wel in maar dan staan de dames wel heel paraat. Hier staan alle S modellen van Ewa op een rij.

Ewa Michalak S Koronkowa Scarlet

Waar je bij Ewa op moet letten is dat de beugels bijzonder smal zijn. Ook hier is het een beetje op het randje maar het kan nog wel. Als ik nog borstvoeding zou geven zou ik dit model niet dragen, dan wil ik de beugel echt verder naar achter hebben. De smalle beugel zorgt echter wel voor de mooie projectie. Je kan het p de foto niet zo goed zien omdat ik zo bleek ben maar deze bh zorgt aan de bovenkant van de borst bij mij echt voor appeltjesrondingen.

Ewa Michalak S Koronkowa Scarlet

Bij de bh kreeg ik de “Koronkowe Wysokie Figi Bibi Scarlet” hoge onderbroek in maat 18. Op het model op de site komt hij totaan de navel maar door mijn bizarre figuur valt hij wat lager. Wel nog hoog gevoeg zodat hij niet afzakt. Ik vind het effect van het kant erg mooi. Mag ik trouwens even zeggen hoe doodeng ik het blijf vinden om deze foto’s te plaatsen. Ik doe het echt voor jullie, omdat ik het belangrijk vind dat er meer diversiteit is in de wereld van de lingerie. Hoe moet je anders weten of iets jou staat. En daarom fotoshop ik ook niet. Al is dat wel heul verleidelijk soms.

s-koronkowa-scarlet-4

Rood is een kleur die ik zelf niet zo snel zou uitzoeken voor een lingerie set maar hij komt toch regelmatig goed van pas. Rood schijnt heel weinig door bij lichtgekleurde kleding en ik ben erg fan van de onderbroek.

Wat wel blijft gebeuren, maar dat heb ik met alle Ewa’s, is dat de onderrand tijdens het dragen iets opkrult. Dat is niet omdat hij te strak zit, ik heb er ook een met een grotere omvangsmaat en daar gebeurt het ook, het is waarschijnlijk iets typisch van de combinatie van mijn lijf en de Ewa Bh’s.

Ik kreeg nóg twee prachtige setjes van Ewa maar die houden jullie nog te goed. En natuurlijk weer hartelijk dank voor het Engelengeduld van Miss Hippo Photography die mij voor de camera heeft getolereerd.

Heb jij rode lingerie?

10 reacties

 1. Clarinda

  Zeker, rood en roodachtig. Prachtige kleur.

  Ennuh, ik vind t superdapper van je, ik zou t niet durven denk ik. Maar is t niet zo dat we zelf altijd enorm onze minpuntjes uitvergroten? Ik vind dat je een prachtlijf hebt. Rond, zacht en supervrouwelijk.

 2. Dank je wel voor het showen en niet fotoshoppen. Ik heb duizend keer liever een echt mens in een echte bh, dan de catalogusfoto’s die helemaal weggewerkt zijn. Voor mij is het heel relevant dat de beugel smal valt. Inmiddels weet ik van mezelf ook dat ik een brede inplant heb en dus sneller sideboobs. Het hele setje staat je geweldig.
  Sandra Robben onlangs geplaatst…Smartphonecover in leer

 3. Claartje

  Misschien een stomme vraag maar wanneer heet ondergoed lingerie? Op dit moment niks roods in de kast, wel gehad en vond felrood en paarsrode altijd ook goed te combineren met kleding. Weet niet waarom maar probeer toch vaak de bandjes bij de top te matchen. Terwijl je dr toch niets van zou moeten zien…

 4. Marijke

  Heel dapper om je zo te laten zien. Zou dat ook wel willen proberen. Ondanks dat mijn vriend zwart als voorkeur heeft,blijft rood mijn voorkeur hebben. Hele mooie foto’s complimenten xx

 5. Ja hoor, staat je prachtig! Je mag fier zijn op zo mooi vrouwelijk lichaam! Rood past bij alles, zelfs onder een witte bloes schijn niet door als bij een andere kleur.

 6. Staat je prachtig! En ik vind het superstoer dat je dit durft. Zou ik niet durven hoor (zou het waarschijnlijk van mijn baas ook niet mogen).
  Ik heb wel een paar rode bh’s, ook omdat mij ooit is verteld dat je rood niet ziet onder witte kleding. En bij sommige kleding waarbij je net wel dat bh-bandje ziet, vind ik het wel fleurig staan
  Jacqueline onlangs geplaatst…Waarom overkomt mij dit nou altijd?

 7. Rood vind ik juist heel leuk en kan ook inderdaad prima bij alle kleuren kleding! Ik vind het (zoals ze vroeger zeiden) totaal niet ordinair.
  De foto’s zijn heel leuk! En je bent hartstikke mooi ❤️
  Josine onlangs geplaatst…trends vandaag

 8. Ik heb een mooi dieprood setje, ideaal voor onder witte en lichte kleding. Gekregen van mijn Lief. Wel een minder fel rood kleurtje, dan jij hier aan hebt, want dat past niet bij mijn sproetenhuid.

  Heerlijk om te zien dat jij gewoon laat zien hoe lingerie je staat, en je ook niet hebt gefotoshopt. Want die lingerieshoots in bladen zijn gewoon bizar onrealistisch voor de gemiddelde vrouw.

  Groetjes, Nicole

 9. Plien

  Tuurlijk! Mooi rood is nie liluk.
  Ik vind vooral je bril prachtig!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.