Mijn vakantie make-up tas

Reacties 3

Een van de moeilijkste dingen om in te pakken vind ik mijn make-up. Ik ga echt niet dagelijks full glam de deur uit, vaker niet dan wel trouwens, maar ik wil wèl alles bij me hebben om er in 20 minuten goed genoeg uit te zien voor een koninklijk diner, je weet maar nooit wat er gebeurt op vakantie.

Ik laat jullie graag zien wat er nu in mijn vakantie make-up tas zit. Natuurlijk zijn alle producten dierproefvrij. Dat is ook de reden dat ik jullie mijn zonnebrand niet laat zien. ik heb nog geen fijne gevonden met een hoge factor.

LeesVoer make-up op reis foundation creme

Ik neem geen aparte dag en nachtcrème mee maar mijn Yes To Carrots dagcrème doet het prima voor beide doeleindes, ik gebruik hem op vakantie ook trouwens ook om mijn make-up er af te halen.

Op dit moment is de X-ceptional wear van GOSH* mijn favoriete foundation. Ik heb een hele droge huid en sproetjes en deze foundation dekt niet te heftig als je hem dun op doet maar maakt wel een groot vershil.

LeesVoer vakantie make up maskara en wenkbrauwen

Een van mijn favoriete producten is mijn wenkbrauwsetje van E.L.F. Ik heb hele blonde wenkbrauwen en ze zijn ook nog eens redelijk dun, niet dat ik ze teveel geplukt heb, er groeit gewoon niet zo veel. Met dit setje kan ik in twee minuten mijn wenkbrauwen aanzetten zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet. Verder natuurlijk een fijne mascara:  Ik vind de Crazy volume van GOSH* heel fijn omdat hij een borsteltje heeft die aan alle kanten anders is, zo kan je het dun of dik aanbrengen.

 

Leesvoer make-up op reis soap and gloryDe kick ass concealer van Soap&glory heeft een roze- en een geel getinte crème en een tweede compartiment met een transparante poeder. Helaas heb ik hem op de sluiting laten vallen dus blijft hij niet meer mooi dicht.

Van hetzelfde merk heb ik de supercat eyeliner. De punt blijft mooi scherp en hij is goed zwart, ik moet alleen wel opletten dat ik hem niet rechtop bewaar omdat er dan te weinig product in de stift blijft zitten.

LeesVoer Make-up op reis lipstickLippenstift Hiervan heb ik een nude en een rood in de tas. De rode is de Cheerfull cherry mineral lipstick van E.L.F. hij is redelijk
transparant als je hem dun op doet maar kan met een extra laagje goed dekken. Hij is niet zo gepigmenteerd dat je er absoluut een lipliner bij moet gebruiken en daardoor handig voor vakantie.  Ook droogt hij de lippen niet uit. De Velvet touch van GOSH in de kleur sweetheart* is van Voor mij de perfecte nude. De velvet touch lippenstiften blijven niet superlang zitten maar ze voelen wel heel erg prettig op de lippen en dat vind ik op vakantie belangrijker.

 

LeesVoer reis make-up oogschadus=w en onhandige rougeMijn onhandigste product is mijn rouge. De losse minerale rouge van E.L.F in rose. is prachtig  maarrrrrr… Zo onhandig voor op reis. Toch heb ik nog geen goede dierproefvrije vervanging gevonden, deze kleur is zo perfect.

Voor oogschaduw ben ik op dit moment fan van mijn ’to enjoy in New York’ palet van GOSH, ik mis alleen een donkere koperkleur dan zou hij perfect zijn. Een andere blogger heeft al een goede uitgebreide review gedaan van dit palet dus daar kan je kijken voor swatches.

LeesVoer reis make-up pomade

Mijn haar droogt enorm snel uit, Ik moet het dus goed verzorgen. De hair Pomade van John Masters organics* Helpt bij het in vorm houden van mijn vintage kapsels en beschermt het tegen uitdrogen. Je moet niet lachen maar deze pomade doet het ook heel erg goed als een balsem voor je handen of andere rauwe plekjes.  Ik hou van producten die multifunctioneel zijn!
Leesvoer reis make-up toolsHet liefste zou ik al mijn kwasten mee willen nemen, maar dat zou een toilettas op zich zijn. Ik beperk het tot een oude vertrouwde oogschaduswkwast van sephora en een stipple brush van E.L.F. Waar ik echt niet zonder kan is mijn pincet, ik word serieus opgefokt als ik een kinhaartje voel en ik heb geen pincet bij de hand. Vliegen met alleen handbagage is dan ook erg frustrerend want een scherpe pincet mag je niet meenemen…

Producten met een * heb ik gekregen ter review

Welke make-up neem jij absoluut mee op vakantie?

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.