Vaderdag

Reacties 5

Z

ondag is het vaderdag, wat geef je die man? In het geval van de vader van een dreumes kan dat nog wel eens lastig zijn. Zeker als je niet over een paar jaar met een enorme bak functieloos geknutsel wilt zitten. Begrijp me niet verkeerd, op het moment supreme is een handgevormde blob van zoutdeeg natuurlijk superleuk maar weggooien wil je niet en waar bewaar je zoiets? Een asbak is ook al niet meer mogelijk met al die braaf gestopte mannen. Wat kan je de mini laten maken waar je snel mee klaar bent en waar vader iets aan heeft zonder er mee voor schut te staan? Een gepersonaliseerde boxer natuurlijk!

Als je vandaag of morgen nog even naar de winkel gaat kan je binnen een half uur een tof kado hebben dat echt zelfgemaakt is door de mini. Het enige dat je nodig hebt is een witte katoenen boxer, of slip als dat de voorkeur van de man is natuurlijk, en een setje tekstielstiften. Plak het ondergoed eventueel met wat schilderstape vast aan de tafel. Zorg er voor dat de kleine geen kleding aan heeft die verpest kan worden door de tekstielstiften.

image

Maak nou niet dezelfde fout als ik: ik dacht namelijk slim te zijn door de mini in zijn blote bast neer te zetten. Kies asjeblieft voor een kliederschort want ik zit nu met een dreumes met strepen….

Na een gezellige sessie ondergoed bekladden moet je de stift fixeren. Keer het ondergoed binnenstebuiten, doe er een oude theedoek tussen en strijk het zo heet mogelijk.

Voilá een bruikbaar vaderdagkado. Ook prima te doen met wat oudere kinderen, dan krijg je misschien wat meer figuratief versierd ondergoed. Meer dan 1 kind? Geen probleem, vaders hebben nooit genoeg ondergoed.

wpid-20130614_095342

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.