Ukelele update: Love of my life

Reacties 6

Met het slechtere weer zit ik minder in de speeltuin en dat hakt enorm in mijn ukelele oefentijd. Ja ik heb dus schijt aan raar gevonden worden en zit in de speeltuin te pingelen. Maar dat wil niet zeggen dat ik vooruit ga. Ik ben zeker niet 100% tevreden over dit optreden maar ik had jullie updates beloofd en dit nummer wilde ik heel graag leren spelen!

Ik heb ook weer een date staan om met Lady Geek te oefenen dus hopelijk komt er snel weer een duet aan.

Wil jij nou ook aan de slag? Ik ben begonnen met dit akkoordenschema.

Ik vind het trouwens echt doodeng om mijn geklungel online te zetten maar ik ga wel vooruit!

Wat vind je van mijn ukelele vooruitgang?

 

6 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.