Uitgaan in Londen

Reacties 5

Wat was dat fantastisch, mijn eerste tripje waar ik even echt geen mama was. Aangezien mijn oudste zoon bijna 4 is was dat long overdue. Lady Geek was een perfecte reisgezel. We zijn elke  avond uitgeweest en uitgaan in Londen is wel even wat anders!

LeesVoer DragqueensOp vrijdag gingen we naar de oudste gay bar van Engeland voor een bizar geniale dragshow, dit is dezelfde bar waar Freddy Mercury ooit Princes Diana naar binnen heeft gesmokkeld, verkleed als mannelijk model. Fantastisch vermaakt, gedanst en beautytips uitgewisseld met dragqueens. Uiteindelijk rolde we rond 3 uur naar buiten en ik moet zeggen dat het nachtnet van bussen in Londen misschien niet heel snel is maar wel heel goed geregeld!

Vieze cider

Maar de lol van het Engelse uitgaansleven is eigenlijk dat het zo vroeg begint. Men gaat rond zessen wat drinken, eet tussendoor iets simpels in dezelfde pub, en rond 11, 12 uur gaat het dicht en heb je een leuke avond gehad. Ook feestjes beginnen een stuk eerder, ideaal. Misschien word ik oud maar ik vind het heel frustrerend dat in Nederland de meeste feestjes pas na twaalven een beetje interessant worden. Zaterdag hebben we vreselijk vieze cider gedronken, denk bedorve gerookte appelsap,  in een enorm leuke pub genaamd Tapping the admiral. Gelukkig hadden ze ook lekkere.

Swingdancing

Zondag was ik de hele dag aan het filmen op London Edge, ze komen er aan, ik moet even tijd vinden om ze te monteren. De beurs organiseerde ook een leuk feestje na afloop. Er waren burlesque optredens, vuurdansers en swingdancers. Ik ben ook nog uitgebreid over de dansvloer gezwierd door de dansers. Ik moet deze rok nu vaker gaan maken want hij danst echt prachtig!

feestjeOp een gegeven moment vroeg Lady Geek me:”Lana, hoe laat denk je dat het is?” Aangezien we al behoorlijk wat gin tonics en rondes over de dansvloer verder waren dacht ik dat het al laat moest zijn, maar omdat we vroeg waren begonnen was mijn schatting conservatief: “22.30” Het was 9 uur!! Rond half twaalf hadden we het gevoel dat we de hele nacht gefeest hadden en toch lagen we nog op een normaal tijdstip op bed. Topavond!

Pubquiz

pubquizMaandag besloten we een pub te zoeken aan dezelfde metrolijn die we naar huis moesten hebben. We stapte op een willekeurige halte uit en dat leek een grote vergissing… We besloten er het beste van te maken bij The truscott arms en eindigde uiteindelijk glorieus als laatste bij de wekelijkse pubquiz. Dit terwijl we continu getrakteerd werden op half pints speciaalbier!

Ik ben dit weekend meer uit geweest dan de afgelopen anderhalf jaar! En het was superleuk, misschien wordt het tijd dat we iets vaker een oppas regelen.

Hoe vaak ga jij uit, wat ga je dan doen?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.