Betaalbaar, comfortabel en zo sexy! Tutti Rouge Eva Body

Reacties 2

Ik hou van mooie lingerie. Helaas is er in grotere maten een klein aanbod van frivole items, ook zijn ze vaak erg duur. Toen ik foto’s van deze body van Tutti Rouge zag langskomen op social media werd ik enorm hebberig. Toen ik zag hoe duur hij was kon mijn klikhand zich niet meer bedwingen. 

Tutti rouge is een merk dat ik al een tijdje volg. Ze hebben naast beugel-bh’s ook een heleboel leuke slips en bralettes, iets waar het in de grotere cupmaten nogal eens aan ontbreekt. Nu dus ook deze body.

Jullie weten dat ik enorm voorstander ben van perfect passende bh’s, mensen denken dan ook vaak meteen dat ik vind dat iedereen altijd een bh aan moethebben . Dat is absoluut niet het geval. ALS je een beugel-bh aantrekt, zorg dan dat hij perfect past. Als jij je lekker voelt in een mooie bralette, helemaal niets, of zoals in dit geval een gave body: doe je ding!

Ik draag de body de grootste maat die ze aanbieden, 3xl, ik heb die maat niet zozeer nodig voor mijn omvang maar absoluut voor de lengte van mijn torso. Mijn torso is relatief lang en mijn benen juist korter dus bij jumpsuits, badpakken en body’s moet ik daar rekening mee houden. Als je een beetje wilt vergelijken hoe hij bij jou zou zitten. Mijn borstomvang is 120, taille 98, heupen 122. Vooral rond mijn middel heb ik wel wat ruimte over.

Ik had totaal geen zin om mijn haar te doen en een half uur voor de spiegel te staan dus deze foto’s zijn authentiek “I woke up this way” dat is voor mij best moeilijk, niet alleen sta ik in mijn ondergoed maar ook zonder mijn make-up trucjes. Sterker nog, ik moest even wat vriendinnen vragen mij te schoppen deze review te posten want ik sta achter mijn principes om nooit mijn lichaam aan te passen met bewerkingsprogramma’s, het is niet altijd even makkelijk om mezelf zo kwetsbaar neer te zetten. Waarom ik het dan toch doe? Ik zie het zelf zo graag, mooie vrouwen in alle vormen en maten die oprecht zichzelf zijn. Dat inspireert me en geeft me de kracht om ook jullie te laten zien hoe een 3xl kanten body er uit ziet op een 34 jarige vrouw met twee kinderen en maat 48.

Qua steun bij de borsten ben ik trouwens aangenaam verrast. Ik heb cup EU80i/UK36G en heb in totaal bijna vier jaar borstvoeding gegeven, mijn borsten zijn echt niet de stevigste, toch weet de constructie van de body ze op een mooie plek te houden.

Het grootste nadeel van de body, en tegelijkertijd ook een voordeel: geen mogelijkheid om het kruis open te maken. groot nadeel omdat je hem voor toiletbezoek zult moeten uittrekken of opzij doen. Groot voordeel omdat je geen irritante sluiting tussen je benen hebt.

Al met al voor de 22 pond die ik er voor betaald heb een prachtig en comfortabel stuk lingerie dat zowel in de slaapkamer als in dagelijks gebruik heel goed zijn werk doet. Ik zou er heel graag meer hebben in andere kleuren. Helaas is dit soort lingerie meestal zwart maar ik hoop dat Tutti Rouge hem in meer kleuren uit gaat brengen, dan sta ik vooraan.

Ik kocht hem bij Tutti Rouge zelf, maar ook bij Asos is hij te krijgen

Is dit iets dat jij zou dragen?

Er staan affiliate links in dit artikel, als je via die link iets koopt help je LeesVoer draaiende te houden zonder dat het je iets extra’s kost. Lees meer in de disclaimer.

 

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.