De Tomeato Burger, gemaksvoedsel van een sterrenchef!

Reacties 3

Een van de problemen van zelf goed koken is dat je nogal streng wordt als je buiten de deur eet. Mensen die me thuis uitnodigen hoeven zich geen zorgen te maken, het gaat mij om momenten dat je omvalt en even snel een broodje wilt halen, dat valt vaak zo tegen. Daarom vond ik het erg leuk dat &Samhoud places mij vroeg om hun &Tomeato burger te proberen; een vegetarische burger ontworpen door een sterrenchef die je kant en klaar bij de ah to go koopt? I was intrigued! 

tomeato(gesponsord) De &tomeato burger is een hamburger waarbij het “vlees”gemaakt is van tomaten, verder is het een goed aangeklede burger met augurk, tomaat, sla en kaas. Als hamburgerliefhebber moet ik zeggen: super lekker, het smaakt niet naar vlees maar geeft wel dat mondgevoel, heerlijk hartig. Je hebt niet het gevoel dat je gezond bezig bent, hij smaakt alsof je je vreselijk schuldig moet voelen, dit terwijl hij een stuk gezonder is dan de gemiddelde fastfood keuze.

Natuurlijk is het met met een wit broodje, kaas en mayo geen ultiem healthfood, maar dat je een bijzonder lekkere vegetarische burger voor 3,75 bij de appie to go kunt halen is een goede ontwikkeling. Ze worden door de mensen op lokatie in elkaar gezet dus het smaakt echt fris en vers.

Ik vind het zo leuk als koks verder kijken dan alleen hun eigen keuken. Het meeste gemaksvoedsel wordt ontwikkeld door mega bedrijven die alleen aan winst denken &Samhoud heeft met de tomeato burger echt iets bijzonders en lekkers neergezet! Ik hoop dat ze nog meer van dit soort dingen gaan ontwikkelen. Volgende keer dat ik met geeuwhonger de trein uitrol rond lunchtijd koop ik er zeker weer een.

Win een diner voor twee of een reis naar Parijs

&Samhoud Places wil graag zien wat jij allemaal voor bijzonders eet. Meedoen is heel makkelijk: tweet, facebook of instagram jouw bijzondere, grappige of gewoon vreselijk lekkere eetmoment met #ongewoonlekker.

&Samhoud Places geeft elke dag een diner voor twee weg aan de leukste foto. Je maakt ook automatisch kans op een reis naar Parijs! Op 1 juli wordt de allerleukste foto met hashtag #ongewoonlekker bekend gemaakt en de maker daarvan kan een koffer gaan pakken
https://instagram.com/p/4JxBUbi8FV/

Wat koop jij als je met geeuwhonger de trein uit rolt?

Dit bericht is gesponsord door &Samhoud, lees voor meer informatie mijn disclaimer

3 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.