There’s no such thing as overdressed

Reacties 2

Allemaal leuk en aardig die vrouwelijke kleding. Die mooie, goedvallende kokerrokken en die mooi passende jurken in de goede maat maar waar vind je die? Niet bij de H&M of de Zara. Als die al iets leuks hebben loopt de hele stad er in. Gelukkig is er Notorious cloting, een one stop shop voor vrouwen die er willen uitzien als vrouwen.

Het fijne aan deze winkel is dat echt iedereen er terecht kan. De kleding is te krijgen van XXS tot 4XL en er zijn modellen voor elk figuur. Past de jurk dan nog niet perfect? De eigenaresse springt met liefde achter de naaimachine om de jurk kosteloos aan te passen.

Het lijkt misschien alsof ik betaald word voor dit lovende verhaal, was het maar zo’n feest. Het enige nadeel is namelijk dat de jurken geen H&M prijzen hebben. Dat is ergens ook wel weer een voordeel omdat de hele stad niet rondloopt in dezelfde jurk, maar ook de reden dat ik soms in iets anders loop dan een notorious jurk. De kleding is ook van een duidelijk betere kwaliteit.

Voor mensen die niet langs de Voorstraat in Utrecht kunnen heeft Notorious clothing ook een webwinkel. Mocht je de mogelijkheid hebben, ga dan vooral langs bij de winkel. De eigenaresse weet altijd net die jurk of rok uit het rek te pakken waar je zelf overheen zou hebben gekeken. Als je onzeker bent over je lichaam weet zij altijd een goede look uit te zoeken; al dan niet met behulp van stevig ondergoed.

Misschien denk je, maar wanneer trek je zoiets aan? Mijn antwoord is en blijft daarop: Elke dag. Waarom zou je niet een mooie bijzondere jurk naar je werk aanmogen? Waarom kan je niet in een mooie vrouwelijke jurk naar de speeltuin. Het moet wel stijlvol blijven maar binnen die regel: There’s no such thing as overdressed.

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.