Tasflatjes

Reacties 2

Sommige dingen zijn zo ongeloofelijk simpel dat ik er niet over nadenk om jullie er mee lastig te vallen. Toch blijkt de wereld er behoefte aan te hebben. Zo was ik laatst onderweg naar een etentje van Kassa Groen ter afsluiting van het succesvolle seizoen. Onderweg werd ik drie keer aangesproken door vrouwen die het nog nooit hadden bedacht maar het enorm geniaal vonden. Ik presenteer u nu dan ook: de tasflatjes.

Pumps zijn nou eenmaal een essentieel onderdeel van het dragen van jaren 50 kleding. In het dagelijks leven sjoemel ik enorm met sandalen en laarsjes maar voor speciale gelegenheden trek ik ze toch echt uit de kast. Maar mooi niet dat ik mijn energie ga verspillen aan lange wandelingen op die krengen. Daarvoor heb ik dus tasflatjes.

LeesVoer

Een paar bronskleurige flutballerina’s die mooi platgevouwen in mijn allerkleinste handtas passen. Ik heb er misschien acht euro aan uitgegeven. Ook ideaal bij het stappen als je na een paar uur dansen op je palen je voeten niet meer voelt, gewoon overstappen op je flatjes en je kan nog een paar uur door.

Ook zeer geschikt voor dit doeleinde zijn goedkope tai chi schoentjes die je bij de toko kunt kopen.

Natuurlijk loop je wel met je pumps in de hand maar hee, ik heb geen pijn aan mijn pootjes als ik van de trein naar het restaurant moet lopen.

 Heb jij ook tasflatjes?

2 reacties

  1. Hèhè eindelijk iemand die dit ook doet! Ik hou van hemelshoge hakken, maar ermee lopen naar events zoals Fashion Week is niet altijd ideaal. In Amsterdam zie je me dan ook regelmatig van schoenen wisselen voor een locatie/in de tram. Heel herkenbaar!

  2. Jannie

    Ik heb een tijdje aan tasslippers gehad, maar nu doe ik aan blote voeten als ik het niet meer red. Ik heb het liefst zo min mogelijk in mijn tas.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.