Succes!

Reactie 1

LeesVoer deed het goed dit jaar. Erg goed. Toen ik begin dit jaar voor de tv een lappie over mijn aanrecht haalde had ik niet verwacht dat jullie dat zo leuk zouden vinden. Zo leuk zelfs dat de VARA mij heeft gevraagd om elke week mijn zegje te doen in KASSA Groen. Vanaf 7 januari kunnen jullie me wekelijks ambachtelijk zien huishouden.

En dat vinden jullie leuk want Leesvoers grote overzicht van schoonmaakmiddelen is 26.304 keer bekeken. Maar jullie ontbijten kennelijk ook graag bij de HEMA want 7012 keer genoten jullie mee van zompige omeletten en earl grey. Wel 6332 keer waren jullie van plan om zelfgemaakte kado’s waarmee je niet voor lul staat te maken en als het goed is hebben 3379 mensen nu geen verkeerde bh meer aan.

Voor de lol heb ik ook nog even gekeken in de zoektermen waarmee mensen op mijn site komen.

Ook dit jaar is er tientallen keren gezocht naar frigide vrouwen en ook komen mensen weer bij mij terecht op de term “moeder komt klaar“. Er wilde iemand weten wat er “nog lekkerder dan laphroaig” is. Loze zoektocht lijkt me. Verder vroeg iemand zich af of er meer mensen zijn met dezelfde ochtendroutine:”wakker worden en direct raggen“… dus

Maar toen ik zag dat er iemand had gezocht naar Cheynaillyshia kreeg ik meteen weer zin in de namenlijst van 2013. Extra feestelijk omdat ik er weer een zoon op heb staan.

 

Zo, geniet van de oliebollen. ik ga de Happy jar uitpakken.

 

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.