Stelletje sadisten

Reacties 7

Waarom zijn speelgoedfabrikanten sadisten? Waarom zit speelgoed altijd op gruwelijk onmogelijke manieren vast in de verpakking? Is het een complot om kinderen geforceerd geduld aan te leren? Waarom zitten de simpelste dingen zo goed vast dat je het maar beter in de verpakking kunt laten omdat je het hele ding anders van frustratie in een hoek smijt?!

U merkt, het zit me hoog. Mijn zoon viel namelijk van de trap. Van hoog, best hard. Toen moesten we met de ambulance naar het ziekenhuis alwaar ze gelukkig constateerden dat dreumessen flexibel zijn en er niets aan de hand was. Hallelujah. Maar omdat het een heftige dag was voor zowel miniman als mijzelf besloot ik een speelgoedversie van “onze” ambulance te kopen ter hulp bij het een plek geven.

De kleine scheurde het papier van de auto en was meteen verkocht. ” Tuut tuuuuuut” riep hij naar zijn nieuwe beste vriend. Hij gaf hem aan mij met een zelfverzekerde “die!”: of ik hem even uit het doosje kon halen.

Dat wilde ik wel, maar de fabrikant had bedacht dat het handig was om de ambulance aan het doosje vast te zetten met het kleinst mogelijke schroefje dat hij maar kon vinden. Zo’n schroefje waar je een speciale minischroevendraaierset voor moet kopen. Zo een waar brillen mee vast zitten. Dat verzin je toch niet.

Gelukkig heb ik zo’n man, je weet wel, zo’n man met een schuurtje met powertools, en naar het blijkt ook microschroevendraaiers. Zo kon de dreumel toch nog spelen met zijn traumaverwerkingsambulance.

Dat kan je er op zo’n dag eigenlijk niet bijhebben.

7 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.