Sangria!

Reacties 2

Sangria is nou precies zoiets waar je niet veel bij fout kunt doen. Natuurlijk heb je sangriapuristen die het niet met mee eens zullen zijn maar eigenlijk is het dodelijk simpel. Als je wat leuk fruit in huis hebt en een fles rode wijn kom je al een heel end!

De truc met sangria is weten wat je lekker vind. Hou je van bubbels? Dan voeg je bubbelwater toe of als je van zoet houdt zelfs frisdrank. Daarna kijk je wat voor een fruit je in huis hebt, snij het in kleine stukjes en kiep het er bij.

Proeven en als je het zoeter wilt voeg je bijvoorbeeld wat honing toe. Het lekkerste is om het fruit de kans te geven om smaak af te geven maar als je daar geen tijd voor hebt is het ook direct lekker.

Officieel hoort er brandy doorheen, kijk eventueel even tussen de drankflessen of er nog iets smaakvols bij staat dat er bij kan.

In mijn sangria zit:

Leesvoer close up sangria-rode wijn
-bloedsinaasappelsap
-bubbelwater
-aardbeien
-kersen
-cantaloupe meloen
-nectarine
-perzik
-kiwi
-sinaasappel
-een lepel honing

Eh ja ik had nogal veel soorten fruit in huis.

Kortom: laat je niet tegenhouden omdat je sommige dingen niet in huis hebt. Men neme en pleuren en die hittegolf is nog ergens goed voor! Oh en vergeet er geen water naast te drinken.

Maak jij wel eens sangria?

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.