LeesVoer Luncht: &Samhoud Places

Reacties 5

Sinds meneer LeesVoer en ik gezegend zijn met twee monstertjes schiet  tijd voor ons samen er nog wel eens bij in. Toen &Samhoud places ons uitnodigde om te komen eten was dat dus een mooie gelegenheid om er weer eens met zijn tweeën uit te gaan. Maar omdat de mini’s op het moment dramatisch slapen besloten we niet ’s avonds weg te gaan. We zijn op zondagmiddag uitgebreid gaan lunchen! Be prepared for serious foodporn!

LeesVoer Samhoud Amuse 2 bapao

Amuse 1: Bapao

Ideaal! Geen zorgen om wakkere kinderen, veel makkelijker om een oppas of familie te regelen om langs te komen en je kan zonder problemen 8 uur samen doorbrengen en je hoeft niet bang te zijn dat je de laatste trein mist. Ja dit gaan we zeker vaker doen.

LeesVoer Samhoud amuse 4

Amuse 2 Mille feuille met duivenlever

Bij &Samhoud  places hebben we ons laten verrassen,  we kregen allemaal verschillende gerechtjes met bij elke gang een andere wijn. Het was echt heerlijk. Ik ben een enorme snob als het gaat om eten omdat ik negen van de tien keer het gevoel heb dat ik het thuis beter kan klaarmaken. Dit keer had ik dat absoluut niet! Op zich niet zo raar aangezien het tweede deel van het restaurant, een trap naar boven, twee Michelin sterren heeft.  We kwamen om twaalf uur binnen en zijn pas om half vier weer naar buiten gelopen.

LeesVoer Samhoud Amuse 3
De derde amuse was volgens ons het lekkerst. De minibapao en de mille feuille waren heerlijk en bijzonder maar de miniatuurtaco was een ervaring op zich, elke paar seconden kreeg je een volledig andere smaak in je mond. Had de rest van de lunch uit tien van die dingen bestaan had ik ook enorm tevreden geweest!

LeesVoer Samhoud Flamkuche

LeesVoer Samhoud oester kipDaarna een Tarte flambé of flamkuche met microsalade gevolgd door kippendij met oester, Dat was echt heel bijzonder en veel lekkerder dan ik me kon voorstellen bij die combinatie! De Rosé die we erbij kregen, een Bardolino Chiaretto paste er heel erg goed bij, en ik hou niet eens van rosé

Hierna kwam een vietnamese loempia op tafel en hoewel hij echt heel lekker was stak hij een beetje af bij de rest. Alles was tot nu toe heel bijzonder en onverwacht. Er was niets mis mee, maar voelde een beetje gewoontjes naast alle andere creaties. Misschien komt dat ook omdat ik ze zelf vaak maak.LeesVoer Samhoud Loempia

Iets wat ik ook vaak zelf maak maar wat me wel weer enorm verraste was de hummus met gefrituurde bloemkool! Het frustreerd me dat ik niet weet hoe ze die gemaakt hebben want dat zou ik elke dag kunnen eten!
LeesVoer Samhoud  places Hummus

Als laatste kregen we een Tunesische croissant met rauwe tonijn, ei, harissa en mabacha. Dat op zichzelf was al een hele leuke lunch geweest. Na al die gangen kreeg ik deze dan ook niet meer op maar dat lag zeker niet aan de smaak!
LeesVoer Samhoud places CroissantLeesVoer Samhoud meneer LeesVoer

Na al die gangen en evenveel wijn kan ik wel zeggen dat we een zeer geslaagde zondagmiddag hadden. LeesVoer Samhoud menu

Ik kan het zeker aanbevelen om er eens te gaan lunchen of dineren en voor elke maaltijd die ze serveren gaat er ook een maaltijd naar een kind die het nodig heeft, altijd leuk als jouw pleziertje iemand ook nog eens helpt!

Wanneer ben jij voor het laatst op date geweest met je partner?

5 reacties

  1. Pingback: Happy things #5 - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.