Salt water sandals

Reacties 13

Ik had al een tijdje een lichtelijke obsessie met salt water sandals en natuurlijk, ik blijf lana, moesten ze geel zijn. Na jaren hele zomers op birkenstocks te hebben gelopen was ik toe aan iets nieuws. In Nederland worden Salt Water Sandels eigenlijk vooral voor kinderen verkocht dus er zat maar ÊÊn ding op.

Zippy’s kinderschoenen in Amsterdam had een paar in maat 42 staan, helaas niet in de goede kleur maar die kon ze wel bestellen. Ik paste ze in een andere kleur en probeerde daarna of de kleur geel wel goed was. Met een paar sandaaltjes geschikt voor een tweejarige hahahaha

LeesVoer Salt Water SandalsZe heeft ze voor me besteld en ik ben er zo blij mee. Je kan er mee in het water ook al zijn ze van leer en ze zijn origineel ontworpen tijdens de tweede wereldoorlog omdat ze maar zo weinig materiaal kosten. Ik vind dus dat ze perfect bij mijn vintage garderobe passen.

Ik had een verjaardagspicknic in het park en combineerde ze met mijn zeilbotenrok en een shirtje van Wow To Go. 

Ze zitten heel erg lekker maar ik heb wel een maat groter dan normaal nodig. Voor mijn zoon had ik ook een paar gekocht met gedekte neusjes en in donkerblauw maar we zijn er een verloren op vakantie in Denemarken. Zo naar.
Op het feestje had iemand een slackline gespannen, echt superleuk om te doen al kwam ik maar tot 4 stapjes. Mijn peuter wilde natuurlijk ook!LeesVoer Salt Water Sandals 3

Wat voor sandalen draag jij deze zomer?

13 reacties

 1. Claartje

  Mn rode die ik 8 jaar geleden kocht. merk ben ik ff kwijt. ik had ook een paar ecco’s maar die heb ik met mijn zwangere poten verwoest toen ik jildou droeg. vind het nog steeds jammer…

 2. G

  Hele oncharmante Wolky slippers. Ze lopen heerlijk en ik kan er prima mijn correctie zolen in plakken. Ook geen gezicht, alhoewel niemand dat zegt, maar zonder zolen kan ik niet lopen. Liever dat mensen mijn zolen zien, dan de hele zomer opgesloten in schoenen.
  Natuurlijk heb ik wel altijd gelakte teennagels.
  Ik heb ooit een paar Wolky sandalen met sleehak gekocht, en die heb ik nog voor net. Ook daarin gewoon correctie zool. Maar gezien mijn rug zijn dat ook mijn killerheels

 3. iris

  wat een leuke sandalen. ik heb net van het weekend nieuwe gekocht ik wou eens van mijn birkies af. Ik heb sandalen van art gekocht en nog wel fel blauwe ook nog ik dacht ik doe eens gek en stap af van het idee dat schoenen zwart of rood moeten zijn. Ik kende het merk niet maar de heren van Art en El naturalista schijnen broers te zijn, de rest van mijn schoenen zijn van El naturalista 🙂 heerlijke schoenen.

 4. Mijn Saltwater Sandals. Welke zal ik aan doen zo, de rode of de zwarte?

 5. Jorien

  Oeh, leuke schoenen!

  Van de zomer draag ik mijn rode Teva-sandalen. Mijn vorige paar beviel beter. Deze zouden wat robuuster en comfortabeler moeten zijn maar krijg er na ongeveer 5 km blaren van… Verder wel prima schoenen trouwens. Ze gaan vrijdag goed van pas komen met de tropische temperaturen!

 6. Margriet

  Durea! De enige sandalen die ik pas. Ik heb namelijk steunzolen en smalle voeten. Niet altijd een makkelijk, maar weet naar welk merk ik moet kijken.
  Jouw sandalen zijn wel mooi en staan je goed.

 7. Martha

  Ik ben nu al aan het kijken voor sandalen voor de zomer (ja ik WIL zomer!).
  Saltwater sandals zien er erg leuk en soepel uit, een vraag: is de kinderversie soepel? Soepele zooltjes? Mijn meisje van 4 heeft ook sandalen nodig.

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.