Salt water sandals

Reacties 13

Ik had al een tijdje een lichtelijke obsessie met salt water sandals en natuurlijk, ik blijf lana, moesten ze geel zijn. Na jaren hele zomers op birkenstocks te hebben gelopen was ik toe aan iets nieuws. In Nederland worden Salt Water Sandels eigenlijk vooral voor kinderen verkocht dus er zat maar één ding op.

Zippy’s kinderschoenen in Amsterdam had een paar in maat 42 staan, helaas niet in de goede kleur maar die kon ze wel bestellen. Ik paste ze in een andere kleur en probeerde daarna of de kleur geel wel goed was. Met een paar sandaaltjes geschikt voor een tweejarige hahahaha

LeesVoer Salt Water SandalsZe heeft ze voor me besteld en ik ben er zo blij mee. Je kan er mee in het water ook al zijn ze van leer en ze zijn origineel ontworpen tijdens de tweede wereldoorlog omdat ze maar zo weinig materiaal kosten. Ik vind dus dat ze perfect bij mijn vintage garderobe passen.

Ik had een verjaardagspicknic in het park en combineerde ze met mijn zeilbotenrok en een shirtje van Wow To Go. 

Ze zitten heel erg lekker maar ik heb wel een maat groter dan normaal nodig. Voor mijn zoon had ik ook een paar gekocht met gedekte neusjes en in donkerblauw maar we zijn er een verloren op vakantie in Denemarken. Zo naar.
Op het feestje had iemand een slackline gespannen, echt superleuk om te doen al kwam ik maar tot 4 stapjes. Mijn peuter wilde natuurlijk ook!LeesVoer Salt Water Sandals 3

Wat voor sandalen draag jij deze zomer?

13 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.