Rosie&Me behind the scenes en giveaway (gesloten)

Reacties 62

Wat een eer om het plus size model te zijn voor de naaipatronen van Rosie& Me, omdat ze de jurken precies op maat voor mij heeft gemaakt had het nogal wat voeten in de aarde, stof uitzoeken, passessies en last minute aanpassingen. Maar vlak voor oud en nieuw was het toch echt zover, naar mijn favoriete kapper voor modellenhaar en naar de fotograaf.

Dit is Esther, de vrouw achter Rosie&Me, ik kan niet wachten om te zien wat ze allemaal nog meer gaat ontwerpen. Haar patronen zijn niet te vergelijken met wat je normaal ziet. Je krijgt er een heel boekje met instructies bij, ze neemt je echt aan de hand en laat ook goed zien hoe je een patroon optimaal aanpast aan je lijf.

esther, Rosie&me Leesvoer 2

Gek doen

Jullie weten dat ik nooit lang normaal kan doen op een fotoshoot dus zijn er ook genoeg outtakes.collage gek doen rosie&me

Maar gelukkig zijn er ook hele mooie foto’s genomen De Amber:

mooie foto's amber rosie&me leesvoer

en de Brooke

mooie foto's brooke rosie&me leesvoer
Van Brooke kreeg ik ook nog een paar hele mooie close up shots
closeup brooke rosie&me leesvoer

Ik heb amber gisteren alweer aangehad en ik kan niet wachten tot het weer het toelaat om te flaneren in Brooke! De mooie foto’s zijn trouwens gemaakt door Doreen Koehler.

Giveaway!

Omdat ik jullie ook zulke fantastische jurken gun en om te vieren dat de patronen nu in zoveel maten te krijgen zijn mag ik aan twee lezers een Rosie&Me patroon naar keuze weggeven. Je hoeft dus niet plus size te zijn want je mag uit alle patronen kiezen. Vul snel de rafflecopter in:

a Rafflecopter giveaway

Als jullie me heeeeeel lief aankijken zal ik morgen een behind the scenes video plaatsen.

Welk Rosie&Me naaipatroon zou jij willen winnen?

62 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.