Rosie&Me behind the scenes en giveaway (gesloten)

Reacties 62

Wat een eer om het plus size model te zijn voor de naaipatronen van Rosie& Me, omdat ze de jurken precies op maat voor mij heeft gemaakt had het nogal wat voeten in de aarde, stof uitzoeken, passessies en last minute aanpassingen. Maar vlak voor oud en nieuw was het toch echt zover, naar mijn favoriete kapper voor modellenhaar en naar de fotograaf.

Dit is Esther, de vrouw achter Rosie&Me, ik kan niet wachten om te zien wat ze allemaal nog meer gaat ontwerpen. Haar patronen zijn niet te vergelijken met wat je normaal ziet. Je krijgt er een heel boekje met instructies bij, ze neemt je echt aan de hand en laat ook goed zien hoe je een patroon optimaal aanpast aan je lijf.

esther, Rosie&me Leesvoer 2

Gek doen

Jullie weten dat ik nooit lang normaal kan doen op een fotoshoot dus zijn er ook genoeg outtakes.collage gek doen rosie&me

Maar gelukkig zijn er ook hele mooie foto’s genomen De Amber:

mooie foto's amber rosie&me leesvoer

en de Brooke

mooie foto's brooke rosie&me leesvoer
Van Brooke kreeg ik ook nog een paar hele mooie close up shots
closeup brooke rosie&me leesvoer

Ik heb amber gisteren alweer aangehad en ik kan niet wachten tot het weer het toelaat om te flaneren in Brooke! De mooie foto’s zijn trouwens gemaakt door Doreen Koehler.

Giveaway!

Omdat ik jullie ook zulke fantastische jurken gun en om te vieren dat de patronen nu in zoveel maten te krijgen zijn mag ik aan twee lezers een Rosie&Me patroon naar keuze weggeven. Je hoeft dus niet plus size te zijn want je mag uit alle patronen kiezen. Vul snel de rafflecopter in:

a Rafflecopter giveaway

Als jullie me heeeeeel lief aankijken zal ik morgen een behind the scenes video plaatsen.

Welk Rosie&Me naaipatroon zou jij willen winnen?

62 reacties

 1. Esther

  De Amber ziet er heel mooi uit, maar vooral ook comfortabel!

 2. Terenja Moree

  Wow,wat is Amber mooi, wat staat het je prachtig. Daar loot ik graag voor mee. Ik blog niet en log nooit in met facebook. Nee, niet bedoeld als ‘kiss-ass-comment’ maar als lurker geniet ik van je verhalen.

 3. Margriet

  Heerlijk als iemand de jurken helemaal op maat maakt! Ze staan je goed.
  Lastig kiezen.
  De Brook vind ik het bovenstuk zo mooi van, maar de v in de hals niet. Kriebelt mijn haar zo op mijn rug.
  Ik zou voor de Amber gaan, mits het decollete iets minder diep kan. Bij het andere model zag ik dat dat kan.
  Zou top zijn als de cups van de jurken makkelijk aanpasbaar is. Daar loop ik meestal tegenaan bij patronen.

 4. Maria

  Wauw! Wat een mooie shoot. De amber is zeker een jurk die mijn hartje sneller laat kloppen.

 5. Debby

  Oehh ik ben heel benieuwd of dit jurkje nu eindelijk eens goed past aan mijn maten. Er is altijd te weinig ruimte voor mijn borsten. Dus is zou heel graag een patroon willen winnen. Duim, duim duim!

 6. Barbara

  Absoluut de Amber die vraagt om heel veel versies met verschillende stoffen, dikker voor de winter en heel luchtig met korte maouwtjes voor de zomer. langere rok, kortere. oooh de mogelijkheden! Nu alleen nog de tijd maken om al dat moois uit mijn hoofd in mijn kast te krijgen.

 7. Ik zou gaan voor de Amber, ik ben ook plussize en ik wil heel graag een mooie jurk voor mezelf maken 🙂 En mijn zusje heet zo, dus twee keer winst 😛

 8. Trudy

  Ik ga voor de Amber! Ik heb alleen geen twitter… :/

 9. Geraldine

  Mooi allebei! Ze staan je ook prachtig.
  Ik zou voor de Amber gaan

 10. Susanne

  Wauw! Wat een prachtige jurken. Ik ga voor Amber 🙂

 11. Paula

  Geweldig, ik heb even op de site van Rosie&me gekeken en ik ga voor de Brooke+ Wat een geweldige jurk!

 12. hennie

  Wat zijn dit mooie jurken, deze modelen laten zien dat je niet dun hoeft te wezen om er fantastisch uit te zien! Kiezen hmmm , ik moet er nog een nachtje over slapen.

 13. Jolien

  De Brooke is wel m’n favoriet! Charlie vind ik ook erg leuk. 🙂

 14. Prachtig de jurken op maat gemaakt! Het staat je geweldig en ik vind de outtakes geweldig! En zo goed dat deze mooie jurken nu ook voor plus size te krijgen zijn! Een op maat gemaakte jurk is altijd flatterend 🙂 Ik heb geen plus size nodig, maar wel veel aanpassingen vanwege oneerlijke verdeling tussen borst (weinig) en heup (veel)! Heb de Brooke al in bezit, maar Amber zou ik ook wel erg graag maken 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…When things turn out…different

 15. Brigitte Mol

  Wat een mooie jurken! Voor mezelf zou ik graag een jurk zoals de amber maken. Ik heb door het sporten een ander lijf gekregen, dus een mooie jurk in de juiste maat zou heel welkom zijn. Groet van Brigit

 16. Debora

  Ik vind de Charlie erg leuk!
  Je staat prachtig met de jurken!

 17. De Brooke is wel echt een plaatje, de Amber trouwens ook, maar mn voorkeur gaat uit naar Brooke!

 18. Marieke

  Oh wow, die stof ook! Prachtig!
  Voor een trouwerij van een vriendin heb ik ook voor mezelf een jurk gemaakt. Een vriendin had het patroon “op mij” getekend. Zo bijzonder!

 19. Patsy

  Op maat gemaakte jurken zijn prachtig. De jurken die voor je gemaakt zijn, staan je ook prachtig! Ik snap dat je niet kunt wachten tot je met de Brooke naar buiten kunt 😀

 20. isa

  Absoluut de amber! De brooke is ook geweldig maar ik kan vast niet wachten tot mooi weer met aantrekken en zit nu al met griep thuis

 21. Marieke

  Ah, moet ik niet vergeten te zeggen welke ik het leukst vind… Brooke vind ik echt prachtig en als Charlie ook voor de grote maten beschikbaar zou zijn, dan zou ik die gekozen hebben!

 22. Jolanda

  Wat een leuke jurken, ik ga voor de mooie Amber.

 23. monique

  ze zijn alle 2 fab..maar denk dat ik voor de Brooke zou gaan..

 24. Rian van den Bergh

  Ik zou voor de Charlie gaan! Optie A. 🙂
  Net mijn naaimachine afgestoft. Mooi patroon om de spits mee af te bijten!

 25. Vivianne

  Ooh, die Brooke is echt ge-wel-dig!

 26. Hilde

  Ze zijn beide prachtig, maar ik vind Brooke de mooiste en meest bijzondere, die wil ik wel!

 27. Rosa

  Niet voor mij dus, want ik vind naaimachines eng 🙂 Maar ik denk dat mijn moeder ze allebei wel heel leuk zou vinden!

 28. lena

  Vind ze allemaal prachtig. .kan niet kiezen

 29. Lianne

  Ik heb heb afgelopen weekend mijn eerste zelfgemaakte cirkelrok afgemaakt met behulp van mijn moeder (geinspireerd door deze blog I might add!). Het lijkt me gaaf van de Amber mijn volgende project te maken tijdens mijn moeders naailesjes.

 30. Charlotte

  Oh wow! Die Brooke is echt te gek!

 31. Hanna

  Heel mooi! Zeker voor beginnende naaisters zoals ik 🙂
  De Amber lijkt me heel tof

 32. Rachelle

  Hoe grappig…ik heb laatst een kaartje van rosie &me in mijn naaikoffer gestopt want die lag bij mij op de naailes en ik was geïnteresseerd de amber is tot nu toe mijn favoriet, al lijkt me de daisy ook erg leuk voor als het straks hartje zomer is

 33. Eveline

  Gaaaaf gaaaaf gaaaaaafff! Wat staat dat je mooi én een gele jurk stond vast op je wishlist! Ik weet niet of je het in de gaten hebt maar ik kijk nu héél erg lief naar je! Voor de video. Maar eerlijk is eerlijk, ook om te winnen natuurlijk…
  Groetjes!

 34. Suzanne

  Wat een prachtige jurken!!! Ik ga helemaal los op die Amber – perfect voor mijn rondingen en voor mijn drukke maar natuurlijk hippe leven ;-)).

 35. Kim

  wat een prachtige jurken allemaal Ik ga voor de amber+ en als ik hem niet win ga ik hem zeker zelf een keer kopen

 36. jolieke

  Prachtig! Loot graag mee voor de Amber+ jurk! Erg mooi is die!!

 37. carolien

  Wouwe wat zijn ze mooie kan bijna niet kiezen . De amber helemaal gaaf. Wat staat die gele kleur je goed ben zelf een rooie maar geel is de kleur die ontbreekt in mijn kast toch maar eens proberen

 38. Annemarie

  Oh, de Amber!
  Nu weet ik ook waarom ik laatst een hele mooie vintage stof vond!

 39. Priscilla

  Als ik win ga ik sowieso voor de brookeWat een super leuk ontwerp. Denk dat er dan wel meerdere jurken in verschillende motiefjes in m’n kast komen te hangen

 40. Arja

  Wel meegeraffled .. maar de post niet gelukt denk ik. Laat ik hier weten dat ik voor ‘De Amber’ ga! Misschien dit mijn jaar om toch zelf aan de slag te gaan. Wat een mooie jurk (en)..

 41. Stefanie

  Zo mooi!! Kan niet kiezen!:-) ze staan je beeldig!!

 42. Miek

  Charlie, Charlie, I love the Charlie!

 43. Goele

  Amber is geweldig maar ook Brooke is super. Als ik mag kiezen ga ik voor Brooke maar dan niet in het geel.

 44. June

  Ik ga voor de Amber denk ik, mooooooi

 45. Marijke

  Wauw, super mooie jurken! Ik ga voor het patroon Amber, maar dan zou ik hem in het blauw maken. Vast nog wat te hoog gegrepen voor mij, 4 febr heb ik m`n eerste naailes!

 46. Monique van Zijl

  Oh de Amber is mooooi!! Leuk voor mijn naailes!

 47. Marian

  Wat een dotten van jurken!
  Ik vind kiezen lastig maar ik zou t liefst Amber vanonder mijn naaimachine toveren!

 48. Lisa

  Lijkt me super leuk om een patroon te proberen!

 49. Jannie

  Staat je allebei prachtig. amber vind ik de mooiste, ook bij jou! Die zou ik wel willen winnen hoor!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.