Rommelmarkt shoplog met special guest Lotte

Reacties 12

Ik shop zo weinig bij normale winkels dat een standaard shoplog er bij mij niet snel in zit, in navolging van mijn shoplog van de Duitse supermarkt nu een shoplog van de rommelmarkt van de scouting in de Bilt, en nou moet je niet lachen want we vonden nog best wat gave dingen! Zals ik in mijn top 5 bespaar tips al schreef: shoppen is ook leuk als je tweedehands gaat winkelen.

Mijn eerste video met een special guest: mijn lieve vriendinnetje Lotte! Benieuwd naar onze aanwinsten? Kijk snel de video

Met excuses voor de slechte kwaliteit, ik had mijn goede camera niet bij me.

Ben je al geabonneerd op mijn youtube kanaal?

Wil je meer tweedehands en rommelmarkt shoplogs?

12 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.