Rommelmarkt shoplog met special guest Lotte

Reacties 12

Ik shop zo weinig bij normale winkels dat een standaard shoplog er bij mij niet snel in zit, in navolging van mijn shoplog van de Duitse supermarkt nu een shoplog van de rommelmarkt van de scouting in de Bilt, en nou moet je niet lachen want we vonden nog best wat gave dingen! Zals ik in mijn top 5 bespaar tips al schreef: shoppen is ook leuk als je tweedehands gaat winkelen.

Mijn eerste video met een special guest: mijn lieve vriendinnetje Lotte! Benieuwd naar onze aanwinsten? Kijk snel de video

Met excuses voor de slechte kwaliteit, ik had mijn goede camera niet bij me.

Ben je al geabonneerd op mijn youtube kanaal?

Wil je meer tweedehands en rommelmarkt shoplogs?

12 reacties

 1. Iris

  Superleuk filmpje! Ik wil meer rommelmarkt shoplogs van jullie twee

 2. Jolien

  Verkoop je hostmaster aan de collectors! http://www.sparklets.net/about/ Op ebay vind je ze ook nog en vaak voor meer dan ’n euro.

  Maar blijkbaar worden ze vanaf 81 niet meer gemaakt… Weet niet of de gas navullingen nog te koop zijn? Overigens heeft spuitwater/sodawater vaak wel ’n lichte bubbel, hier wordt het gebruikt om zo’n beetje alles te “fröccs”en, wijn, appelsap… En de overgevlogen Oostenrijkse Hugo is toch ook niet meer dan wijn met spuitwater? Dat komt toch gewoon wel uit zo’n fles? Handleiding: http://www.easyontheeye.net/soda/useage.htm

  ’n Moderne versie is volgens mij o.a. iSi, zelfde idee. Ook bubbelwater uit ’n fles met hulp van cartridges met co2…

  Trouwens, wat loop jij ermee te pronken? ’t Is ’t perfecte vaderdagcadeau! Zegt de krant dan…
  https://news.google.com/newspapers?nid=1301&dat=19690902&id=7_9jAAAAIBAJ&sjid=xucDAAAAIBAJ&pg=5789,204914&hl=en

 3. Lana

  Arg, ik ben echt heel erg dom. Ik had toevallig stikstofpatronen in huis, die er in gedaan en dan verbaasd dat het niet werkt…. Ik heb natuurlijk koolzuurpatronen nodig.

 4. Maartje

  Ah, precies zo’n tafelkleed zoek ik al jaren!

 5. Ik ben fan van het vintage per kilo principe en heb daar al meerdere malen leuke dingen gescoord. Veel eindigde als Halloween en Fantasyfair kostuum maar één rok heeft zijn weg mijn hart (en mijn kledingkast) in gevonden. Volgens mij eind jaren 70 (ik ben een echte leek, maar de lengte en stijl geven mij dat idee). Zwart, hoort kuitlengte te zijn maar komt met mijn 1,80 mooi over de knie. Mooie A-lijn met smal boven naar breed onder uitlopende banen met daarin een rozenprint afgewisseld met effen zwart. Doet het prachtig met een smaragdgroene top of een zwart of rood bloesje. Hij komt dus ook het hele jaar door mijn kast uit. Maar ik moet binnenkort weer gaan struinen naar een tasje circa 1910 voor bij de jurk die ik gemaakt heb voor bij mijn vriend z’n pak (die ik overigens gemaakt heb van een patroon dat letterlijk 105 jaar oud is (squee!)). Dat is trouwens het mooiste wat ik ooit heb gekregen van een vreemde, een stapel oude patronen van haar moeder waar niemand zich raad mee wist. Nou, ik wel!

 6. Lana

  Wat naar! Hij doet het bij mij gewoon op telefoon tablet en laptop… hij staat op youtube, doen andere filmpjes het wel?

 7. Lana

  Oh man wat een droom om een stapel antieke patronen te krijgen!

 8. marrie

  We hadden zo,n fles in Hongarije gekocht en daar kon je echt bubbelwater mee maken! Efkes naar Budapest dus!

 9. Lana

  Ja ik ben er dus achter dat ik dubbel dom ben, verkeerde gas gebruikt!

 10. Je had die stengel bengel moeten kopen! Echt ideaal om, als je die bijvoorbeeld van visite krijgt, in een handomdraai rozen en andere bloemen in een mooie bos te veranderen!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.