Refashion: van frumpy naar funky

Reacties 2

Iedereen heeft dingen in zijn kast die nooit gedragen worden, gewoon omdat ze het net niet zijn. Moeten die dan direct in de kledingbak? Natuurlijk niet, kijk er even kritisch naar en bedenk wat er mee zou kunnen. moet het korter, moeten die rare mouwtjes er af, kan die jurk met die rare bovenkant een rok worden? Zelfs hele walgelijke dingen kunnen met een beetje liefde en aandacht vermaakt worden tot topitems!

De tuttige zomerjurk

tuttige zomerjurk

Mijn goede vriendin Renske kwam met deze zomerjurk. Je ziet aan haar vrolijke gezicht hoe mooi ze zich hierin voelde… De jurk was te lang en de vlindermouwtjes deden helemaal niets voor haar. Gelukkig paste hij verder wel goed dus het was heel makkelijk om er een leuk stuk van te maken.

Refashion

We hebben een flink end van de jurk afgehaald en met de lockmachine omzoomd. De mouwtjes waren iets lastiger omdat die aangeknipt waren en dus geen naad hadden waar we ze konden weghalen. Renske heeft de jurk aangetrokken en ik heb mijn best gedaan om ze er mooi symetrisch af te halen. Ook hier deed de lockmachine weer zijn werk en er kwam een rolzoompje in.

Ze vertrok al snel naar een zonnige lokatie dus heb ik een vrolijke vakantiefoto om het resultaat te laten zien!

refashion rens

Deze refashion was weer weinig werk met een groot resultaat! Dus kijk nog eens naar die kleding op je weg doe stapel, wat kan je er aan verbouwen om weer een superleuke nieuwe outfit te krijgen?

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.