Refashion: Pretty polka dots

Reacties 9

Ik kan me voorstellen dat je bij het zien van deze jurk denkt: waarom? Waarom moet deze prachtige jurk in godesnaam verbouwd worden? Tja, dat is eigenlijk heel simpel: hij zit vreselijk. Dat zie je niet op de foto maar mijn borsten worden geplet en hij snijdt in mijn oksels. Ook is hij naar mijn smaak iets te kort en kruipt de onderrok op. 
Dus moest de schaar er in. Hij hangt letterlijk al jaren achter in mijn kast mooi te zijn en nu kan ik hem eindelijk weer aan. Ik knipte het lijfje er af en met veel geduld en een stoomstrijkijzer maakte ik een tailleband met plooitjes zodat het bij de rest van de rok past.

Ik wilde hem eigenlijk dragen met een mooie spierwitte bloes maar ik kwam er achter dat ik die niet heb! Die gaat op mijn te maken lijst want hoe leuk ik rood met blauw ook vind, het is een beetje eentonig aan het worden.

Ik vond de originele jurk prachtig maar hij werd niet gedragen. Nu heb ik met 2 uur werk een gave plooirok in een mooie vintage lengte. Nu die witte bloes nog.LeesVoer Refashion stippen 4

Ik vind het een moeilijke refashion om te plaatsen omdat ik hem ook prachtig vond staan als jurk maar nu kan ik hem dan ook daadwerkelijk dragen!
Refashion polkadot kleiner vierkant

 

Heb jij ook iets prachtigs in je kast wat je nooit draagt? Wat zou je er van kunnen (laten) maken?

9 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.