Prettig weekend, vogels, pavlova en meer

Reacties 4

Als jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk in de stoel bij Madame de Pompadour, mijn vaste kapsalon en the place to be voor vintage haar!

Mijn lieve grootvader verjaart vandaag en ik leg voor we daarheen gaan een laatste hand aan een goddelijke bannoffee pavlova.

Morgen ga ik met de groene vrouw experimenteren met gezichtsverzorgings producten. Superveel zin in, we gaan kijken of we een goede oilcleanser kunnen fabriceren.

En de naaimachine staat nog steeds op tafel zodat ik eindelijk mijn stofje dat ik van de sint  heb gekregen tot toffe top kan ombouwen, zou ik er aan toekomen dit weekend? Ik heb nog maar 15 weken tot Me made may

En verder:

Voor te lachen: vaders met stijl

Vergeet vandaag of morgen niet mee te doen aan de nationale tuinvogeltelling! Ga met een kopje thee bij het tuinraam zitten en tel een half uur alle vogels en geef het door aan Vogelbescherming op www.tuinvogeltelling.nl

Waarom is vliegtuigvoedsel niet te vreten? It’s science!

Ohhh zal ik deze key lime pie maken?

De Groene Meisjes zijn zo vreselijk inspirerend bezig met een groot opruimproject!

Deze week op LeesVoer

En verder heb je misschien gemist dat ik ging bowlen met André Kuijpers nog net op tijd was met het maken van een bodywarmer, ik de foodtrends van 2015 voorspelde, ik duizend dingen te doen heb en altijd het gevoel heb achter de feiten aan te lopen en dat ik ook gewoon een slechte huisvrouw ben naar jaren 40 maatstaven. Gelukig weet ik wel hoe ik mijn haar moet doen.

Morgen heb ik voor jullie een video van mijn yarnstash, die is volledig uit de hand gelopen.

Wat ga jij doen dit weekend?

4 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.