Prettig weekend! Mis niets

Reacties 5

Het eerste weekend van het nieuwe jaar en ik vind het heerlijk. De dagen worden alweer langer, alle verplichte feestjes zijn voorbij en de eerste goedevoornemenjoggers zijn alweer langs mijn raam gekomen. Mijn weekend zit vol met leuke dingen en ik ben deze maand jarig 2015 is nu al leuk!

Straks ga ik naar de lapjesmarkt, ik zou vorige week het stofje voor mijn stoel halen, ik was er, de lapjesmarkt niet. Er waren zes standjes en heel veel natte sneeuw, maar niet mijn stofje, straks dus poging drie om mijn breistoeltje een update te geven.

Daarna ga ik iets doen dat echt al loooooong overdo is. Samen met mijn lieve vriendinnetje Judith die ik veel te weinig zie ga ik een enorm plateau Fruit de Mer verorberen.

Zondag heb ik een ouderwetsche nieuwjaarsborrel bij goede vrienden. en natuurlijk zit ik een groot deel van het weekend in mijn home office aan de eettafel.
home office

Ik doe het deze week anders. Ik ben superblij dat jullie hier komen lezen maar weten jullie al dat LeesVoer op nog veel meer plekken actief is? Neem een kijkje en als je niets wilt missen kan je me ook op andere plekken volgen!

pinterest

Op pinterest doe ik enorm veel inspitaie op. Kijk niet verbaasd op als je me iets ziet pinnen en een paar weken later een blogpost ziet die overduidelijk geïnspireerd is. Natuurlijk doe ik alles op mijn eigen manier maar als je niet verder kijkt dan je eigen neus lang is dan kom je niet ver in het leven. Wil je dus zien waar veel van mijn inspiratie vandaan komt? Volg me op Pinterest!


Instagram

Instagram is dè plek om sneak previews van mijn blogposts te zien. Vaak ben ik al een tijdje bezig met een onderwerp maar is het nog niet klaar voor publicatie, dan komt er wel vaak een foto voorbij. Ook mijn geknutsel komt veel voorbij en natuurlijk food en beauty foto’s. Kom me volgen en mis echt niets meer.
[enjoyinstagram_mb_grid]

Twitter

Ik ben een hele onsamenhangende twitteraar, geen duidelijk thema, soms dagen niets maar ik vind het nog steeds een heerlijk medium om in contact te komen met leuke mensen. Twitter je ook?

Facebook

Natuurlijk heeft LeesVoer ook een facebook pagina. Daar deel ik niet alleen de nieuwste blogposts maar ook leuke links, mooie foto’s en leuke discussiepunten. Vind je LeesVoer leuk en heb je facebook? Waar wacht je nog op?!

 

Bloglovin

Mijn favoriete manier om blogs te volgen is bloglovin. Al mijn favoriete blogs op een rij zonder dat ik naar elke site toe moet, je kunt ook heel makkelijk blogs bewaren om later te lezen en het werkt heel fijn op de telefoon.

Youtube

Elke zondag zal ik een video plaatsen, natuurlijk komt die hier op de blog maar als je er zeker van wilt zijn dat je niets mist kan je je abonneren.

Email

Heb je helemaal geen zin in al die sociale media maar wil je wel graag weten wanneer er een nieuw artikel online is? Laat dan een comment achter en klik het vakje “Notify me of new posts by email” aan. Dan krijg je een mailtje als er een nieuwe post online komt.

Wat doe jij dit weekend?

5 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.