Prettig weekend!

Reacties 8

Zooo, iedereen kerst overleefd? Ik was zo druk met het koken dat ik jullie helemaal heb verwaarloosd. Mijn gans is prachtig gelukt, de afwas is alweer gedaan, geen familiedrama’s gehad hier en niemand heeft geklaagd over de maaltijd dus al met al geslaagde dagen. Dat niemand perfecte tafelmanieren eiste van een 1 en een 3 jarige hielp daar enorm bij… Iets met een dreuemes met garnalen in zijn oren en een peuter met pavlova in zijn haar.

Vandaag ga ik stof kopen om mijn breistoeltje opnieuw te bekleden, ik stond er vorige week al mee in mijn handen maar ik kon maar niet beslissen. Ik mocht een staaltje meenemen dus besloot heel braaf en verstandig dat ik best een week kon wachten. Het stofje is echt super en past leuk in de kamer dus ik ga hem halen, ik ga de groene kant gebruiken:

breistoel stofje

Verder is het vandaag natuurlijk nationale restjesdag, Hier betekent dat een soepje van ganzenbouillon met de overgebleven geroosterde groentes. Oh en nog maar een stukje christmas pudding, heerlijk hoor maar het komt maar niet op. Ondanks de goede voornemens ook maar weer een beker salted caramel hot chocolate.

Salted caramel hot chocolate 2

Verder ga ik weer hard aan het bloggen dit weekend. Ik heb wat filmpjes af te maken en ben ik bezig aan een duidelijk weekschema zodat jullie straks weten op welke dag jullie wat kunnen verwachten. Ook komen er wat spannende giveaways aan.

Maar tot die tijd:

Heb je na al die kerstoverdadigheid behoefte aan een wat plantaardiger dieet? De groene meisjes beantwoorden al je vragen over veganistisch eten.

Ik heb me sufgelachen om deze hipster business name generator

Heb je nog wat ongebruikte klapstoelen staan? Maak er een kast van!

En bizarre kunst gemaakt van hangende knopen, zo gaaf!

Wat doe jij dit weekend?

8 reacties

 1. Bloggen bloggen bloggen, beetje huishouden en sporten,. Oh en bloggen, had ik dat al gezegd 😉

 2. Claartje

  We krijgen vandaag nog bezoek en gaan gourmetten, haha. En binnenkort mn blog bijwerken. En dan ook maar mn blip.

 3. Barbera Veul

  Heel veel boodschappen doen, klusjes doen die zijn blijven liggen, mailtjes beantwoorden en gewoon lekker luieren en een makkelijke boterham met pindakaas eten.

 4. maartje

  Sinds enkele dagen volg ik je blog en wat is het leuk!! Dit dankzij Miranda!

  Super leuk en klinkt goed je kerst!

 5. maartje

  het was zo grappig!! Ik had je op tv gezien en daar kwam het op, ik kijk nooit tv maar keek dat programma ook om jou stukjes en toen ontmoette ik Miranda!
  Succes met je blog!

 6. Clara

  Ooh, wat een leuk stofje voor op het brei stoeltje. Toch bloemetjes., maar dan beter dan wat er op zat. Laat je het resultaat zien?

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.