Prettig weekend!

Reactie 1

Vandaag is een bijzondere dag, we rijden straks bijna naar de Duitse grens om iets heel gaafs op te halen. Er ligt daar namelijk een quilt op me te wachten. Een wattes? Ja een quilt, een grote sprei met een geometrisch patchwork op de bovenkant, met een tussenvulling en volledig met de hand doorgestikt. nee? nog steeds geen idee? Ik heb een pinterest bord vol. Morgen laat ik jullie die van mij zien, hij is enorm. Ik heb een heel groot bed, 2 bij 2.20 en de sprei valt daar ruim overheen. Oh ik kan bijna niet wachten!

Ik wil ook nog langs een kerstmarkt. Ik denk niet dat de kleintjes het trekken om door te rijden naar Duitsland maar mocht iedereen het aankunnen dan doe ik dat toch echt heel graag. Ik ben zo dol op kerstmarkten!

Verder ben ik druk bezig aan het kerstmenu, ik deelde deze week al mijn aardappelgerecht.

Ik wil zondag een paar mooie blogjes schrijven voor jullie: er komt een Hotspot aan over een toffe winkel in Rotterdam, ik heb tijdens de storm wat outfit foto’s geprobeert te maken en er komt weer een nieuwe Refashion aan!

Ook leuk:

Het is dat ik niet aan kerstkaarten doe maar deze zijn wel heel erg leuk!

Eén woord dat je nooit tegen bezoek moet zeggen

Oooooh er komt een nieuwe pixar aan en hij lijkt me superleuk!

Heb jij al een font van je eigen handschrift gemaakt?

Wat ga jij doen dit weekend?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.