Prettig weekend, winter is coming

Reacties 2

Het is nog herfst maar nu sinterklaas vertrokken is en het goed vriest voelt het voor mij alweer als winter. Heeft iedereen een suikerkater en last van pepernotenverzadiging, of moet je straks nog een ronde? Als je nog gaat vieren en nog een gedicht moet schrijven heb je misschien iets aan mijn vijf stappen naar een succesvol sinterklaasdicht. Heb je al een gedicht maar zoek je een leuke manier om het te presenteren? Vouw hem in elkaar op een 16de eeuwse manier!

Decemberdrukte

Ik moet een beetje uitkijken, sinds ik de site gerelauncht heb blog ik elke dag, ik krijg er superleuke reacties op en ik geniet er enorm van maar ik zit elke avond nog minstens twee uur achter de computer. Overdag zijn er twee kleine mannen die mijn aandacht verdienen dus dan kom ik er niet aan toe. De Groene meisjes geven goede tips om de drukke decembermaand wat relaxter door te komen. Ik wil dagelijks blijven bloggen en eigenlijk ook gaan vloggen maar ik moet wel realistisch met mijn tijd omgaan.

Naaien

Ik hoop wat tijd op mijn naaizolder te kunnen doorbrengen want ik kreeg van de goede Sint twee meter bloedmooie gele interlock, ik heb de laatste tijd een lichte obsessie met geel. Ik heb dus ook mijn keuken geel geverfd, morgen zal ik het eindresultaat laten zien. De interlock is perfect voor een mooi boothalstruitje voor bij mijn schots geruite cirkelrok. Ik heb ook nog wat stof over van die rok dus ik zit te denken aan een giletje, zoiets:

Kerstboom

De sint is weer vertrokken dus ik mag de kerstboom neerzetten! Ook moet ik mijn herfstraam maar eens veranderen in een winters tafreel. Wanneer zet jij de kerstboom neer?

Ik ben uberhaupt helemaal in de kerstsferen want ik ben me helemaal suf aan het pinnen op mijn kerstbord. Ook ga ik nog een adventkalender maken met leuke activiteiten. Ik heb daarmee gewacht tot na sinterklaas omdat de peuter nog een beetje te jong is om dat allemaal tegelijk te verwerken.

Visitekaartjes

Nu de blog een mooi fris uiterlijk heeft zijn mijn visitekaartjes hopeloos verouderd. In plaats van weer een doos met papieren kaartjes bestellen ga ik een visitekaartjesstempel ontwerpen. Zo kan ik mijn informatie uitdelen op een leuke, milieuvriendelijke manier!

Wat ga jij doen dit weekend?

2 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.