Prettig weekend

Reacties 8

Wat een rustig weekend leek is behoorlijk druk geworden door een impulsieve actie. Ik besloot namelijk dat mijn keuken saai is en vrolijker moet. Gisteren heb ik tussen de bedrijven door al een groot deel gedaan maar vandaag zal ik nog wel wat uurtjes met de kwast aan de slag moeten. Ik had gewoon een onbedwingbare behoefte aan geel.

En nu wil ik deze…

en deze…

 en eigenlijk wil ik per direct mijn lelijke gestoffeerde trap omtoveren…
Natuurlijk zien jullie snel het resultaat, op instagram staat alvast een voorproefje!

Verder kan ik eindelijk mijn cirkelrok van schotse ruit afmaken omdat ik na veel zoeken  crinolineband heb gevonden!

Ik beloof hem te showen als hij af is, al wil ik er het liefst eerst nog een bijpassend bloesje bij maken.

Verder heb ik een verjaardag en is mijn pot met authentieke pepernootkruiden helemaal leeg. Tijd om een nieuwe batch te maken!

Wat zijn jouw plannen?

8 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.