Prettig weekend!

Reacties 4

Ik heb een heerlijk weekend voor de boeg. Vanmiddag komen mijn vriendinnen voor een refashionista middag. We gaan oude kleding verbouwen tot nieuwe fabuleuze outfits! Ik heb een aantal jurken die rokken mogen worden klaarliggen.

Misschien moet ik voor de gelegenheid die alomvertegenwoordigde (3x woordwaarde)  pompoenen tot iets eetbaars omtoveren, er zijn verschillende manieren waarop dat mogelijk zou moeten zijn. Deze heerlijke verhandeling over perfect taartdeeg is in ieder geval een goed begin.

Al staan mijn weckpotten ook weer te lonken en is dit recept voor pear vanilla drizzle heel aanlokkelijk.

En zondag hoop ik dat het mooi genoeg is om de bossen in te gaan, mocht dat niet lukken dan wil ik wat nieuwe shirts in elkaar zetten voor de peuter want die is enorm de lucht ingeschoten.

Of misschien kan ik naar een rommelmarkt en een geniale schemerlamp vinden voor handwerk in de avonduren. Al zijn deze lampen ook geniaal.

Kortom, weer veel te veel plannen! Wat ga jij doen?

 

 

4 reacties

 1. Er komt vanmiddag een vriendin dus voor die tijd moet ik mijn huishouden op orde hebben. We gaan vanmiddag koken en foto’s maken voor de site. Daarna gaan we alles opeten. (nou ja, zij eet alles op, ik neem 4 hapjes) vanavond gaan we naar Mockingjay in de bioscoop. Morgenochtend ga ik sporten terwijl zij nog ligt te slapen. Ik ben al gedouched en aangekleed voor ze een keer wakker wordt! Morgenmiddag even naar het strand en dan gat ze weer naar huis! Een gezellig weekendje voor de boeg dus!

 2. Wivine

  Weekendje Amerongen! Zo veel nostalgie… ik zie je nog buiten zitten sushi maken voor kookploeg Bot. 😀 Maar nu in een iets luxer onderkomen en met mooi zingen: repetitieweekend van m’n zangtheaterclub.

 3. de moestuinkoningin

  Ha lana, heb net toch maar mijn breiwek uitgetrokken tot voor het punt waar ik ging freestylen met het patroon 😉
  Morgen gaan de kinderen een nachtje bij oma en opa logeren vanwege een opvangprobleempje op maandag, dus the man en ik hebben een middag en avond voor onszelf, whohoooo! Overdag wil ik dan een uur of twee in de moestuin werken, bedden winterklaar maken. Misschien gaan we inde avond tango dansen in de winkel van sinkel.

 4. Dat klinkt als een superweekend!
  Ook hier gaan we vanmiddag even het bos in. Na een week ‘grieppen’ in huis met twee jongens wordt het hoog tijd ze weer eens uit te laten.

  Fijne zondag!

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.