Prettig weekend #15

Reacties 5

Heerlijk, het is weekend. Mijn mannen zijn lekker aan het klussen in de achtertuin en ik ben bezig met een refashion. Het begint eentonig te worden maar me made may ligt op de loer en ik moet toch wat hebben om aan te trekken! Maar ik heb voor jou alles wat je deze week hebt gemist en leuke dingen van rond het web. Kortom: Prettig weekend!

Vandaag is ook de breidag in rijswijk en ik ben er niet… Nee ik mag namelijk dit jaar geen wol kopen. Ik heb genoeg! Al heb ik al wel wat uit deze video weggebreidt tot een geniale peutertrui.

 

Wat heb je gemist op LeesVoer?

Hoe maak je een hairrat, wat is het en hoe kan je het gebruiken om in drie minuten een fabulous sixties beehive te creëren?

Waarom maak ik van die rare lunches voor mijn man? Omdat ze fantastisch zijn. Met een kortingscode om ook zo’n mooie doos te kunnen kopen.

En toen was ik boos, erg boos. Omdat ik lunch maak voor mijn man ben ik namelijk ongeëmancipeerd en mag ik me geen feminist noemen. Amehoela!

#wijoverdrijvenniet op eens was de hashtag daar. Vrouwen vertellen eerlijk over hun ervaringen met seksueel geweld. Ik ook, ook al is het moeilijk.

Sinds ik over ben op volledig dierproefvrije make-up is het zoeken naar nieuwe producten waar ik net zo blij mee ben. Ik probeerde producten van  GOSH in mijn eerste echte beatybloggerpost.

Ook leuk!

Op een Duitse universiteit ging een deur stuk. Toen gebeurde er iets magisch!

Heb je met de lente in je bol een basilicumplantje gekocht om de hele zomer van te kunnen genieten. Dat gaat je niet lukken. Nou misschien met deze tips.

Eindelijk tijd om een filmpje te kijken maar weet je absoluut niet waar je moet beginnen Iris en haar konijn helpen je verder!

Dit!

Wat ga jij doen dit weekend?

5 reacties

  1. Pingback: Me made monday: Vintage bloemetjesjurk - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.