paaskuikens lamp

Prettig Weekend!

Reactie 1

Wat hebben we heerlijke dagen achter de rug! Ik heb enorm de lente in mijn bol en heb de paaskuikens al uit het vet getrokken. Vandaag heb ik een leuke lunch met mijn grootouders en ik ga all out: antiek servies,  mooie kaarsen, gestreken tafellaken en alles. Zondag ga ik, het begint eentonig te worden, bloggen en hopelijk naaien aan mijn lentegarderobe. Er ligt een zeilbotenstofje op me te wachten.

Ik had nog even een paniekmoment aangezien ik mijn lockmachine gesloopt had. Iets met de messen beschadigen, die dan maar uitzetten en dan door het teveel aan stof de upper looper afbreken. Gelukkig was het een kwestie van nieuwe onderdelen maar het koste precies wat deze gave jurk kost die ik dus nu niet kan kopen. grmbl.

Het is de Cosette van Lady Voluptuous die ik paste bij Notorious Clothing

Wat heb je deze week gemist op LeesVoer?

Op zondag konden jullie een vlog zien van mijn avonturen met pincurls en een diner met leuke vrouwen

refashion featured
Een prachtig gelukte refashion al zeg ik het zelf.

Mijn recept voor een perfecte groente tajine

Ik ben vreselijk blij met mijn blogplanner

Hoe belangrijk het ook is dat we als vrouw tegenwoordig zoveel kansen hebben, soms maakt die keuzevrijheid het leven ingewikkeld. Je hebt er zelf voor gekozen, waarom ben je dan niet gelukkig?

Ik maakte een plog, een fotoblog, over mijn dag vol met blogafspraken in Amsterdam

Ook leuk

De leukste nieuwe facebookpagina! Hardop gelachen, en ik sta er ook op

Ohhhh misschien krijgt dit me aan het sporten?

De enige vrouw die een mannelijk supermodel is. Wat een inspirerend mens! En bloedmooi.

Ik wil een abonnement op dit foodtijdschrift, nu!

Wat ga jij doen dit weekend?

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.