Prettig weekend, over zes weken is het lente!

Reactie 1

Voel je het al? Het komt er aan hoor, echt! Ik kan bijna niet wachten. Mijn narcissen staan al te bloeien in de vensterbank en ik heb een bijna, let wel bijna, onbedwingbare neiging om de ramen te gaan lappen. Ware het niet dat mijn koppige verkoudheid griepverschijnselen begint te vertonen en ik ook nog een van mijn favoriete iitala bekers heb laten vallen… I need spring.

Vandaag doe ik dan ook zo min mogelijk. Ik wil vooral slapen en als ik me beter voel even naaien. Morgen ga ik bij een vriend oude science fiction kijken want ja ik ben een nerd.

Vanmiddag gaat de tweede designervideo online en morgen nog een! Edit: omdat ik er net een rant over body acceptance op heb gezet schuift de video naar morgen. Drie posts op één dag leek me een beetje veel 😀

Wat heb je gemist deze week?

Het fotoverslag van mijn Londen trip
Mijn Londense shoplog
Een rondleiding door de nieuwe collectie van Daisy Dapper

Nog meer leuks:

HD__colorama_0600

Ben je in Den Haag? You lucky bastard! Vandaag opent een Le Creuset signature store op de Hoogstraat 31. Je kunt er niet alleen alle kleuren pannen krijgen maar ook allerlei acessoires als siliconen spatels. Ik wil natuurlijk een gele pan, al is een keuken in regenboogthema ook heel verleidelijk. Het is maar goed dat ik er niet in de buurt woon…

50 nutteloze keuken-acessoires die je direct wil hebben

Als Shakespeare rekening zou houden met SEO

Maak een mooi tasje van een oud boek

Soap  and Glory

Ik kreeg vragen over de Soap en Glory make-up waar ik het in mijn Londen Shoplog over had, waar is het te krijgen? Ze zijn te krijgen bij de Duitse Amazon, Ik bestel daar heel vaak omdat het meestal gratis verzenden is en het aanbod is enorm. Ik heb deze concealer Soap & Glory Kick Ass Concealer. Light En deze eyeliner Soap & Glory Supercat Carbon Black Extreme Eyeliner Pen.

De links hierboven zijn mijn eerste affiliate links, ik heb besloten die toe te voegen als een artikel waar ik het over heb toevallig te krijgen is bij een van de bedrijven waar dat bij kan. Als jullie dan iets kopen via die link dan krijg ik een klein percentage van het bedrag. Het kost jullie niets extra en het houdt LeesVoer in de lucht.

Wat ga jij doen dit weekend?

Deze post bevat affiliate links, meer informatie over deze links
en waarom ik ze gebruik vind je in de disclaimer

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.