Tulpen en zonnebrillen in de Ardennen.

Reactie 1

Op een prachtige zonnige dag in de Belgische Ardennen besloten we een rondleiding te doen bij de makers van het welbekende kabouterbier. Dat ze ook nog een prachtige tuin hebben had ik niet op gerekend maar het bleek een perfecte achtergrond om jullie deze look te laten zien.

polette zonnebril lindy bop vivien of holloway leesvoer blogger-1

Mijn peuter moest en zou er bij op de foto, hij wilde “ook oppe grote stoew”. Hij draagt een tweedehands broekje en een prachtig bloesje gemaakt door Ima (oma) ook showt hij helaas zijn uber stijlvolle crocs.

polette zonnebril lindy bop vivien of holloway leesvoer blogger-5

Ik draag mijn favoriete crop top van Vivien of Holloway in XL en een rokje van Lindy Bop in maat 20, ik kon het niet laten, het was sale en ik werd enorm vrolijk van de tulpen. Op de camping bleek het ook een heerlijke outfit want het is zó droog.

polette zonnebril lindy bop vivien of holloway leesvoer blogger-4

Helaas moest ik  de bovenste knoop van de rok vervangen omdat die na een uur dragen al stuk was. Lindy bop is een goedkoop merk, zeker in de sale, en dat merk je soms bij dingen als knoopjes, deze rok is trouwens wel gevoerd met een laag rode katoen dus daar is echt niets mis mee, ik merk dat ik hem heel veel pak deze zomer. Ik draag er heerlijk zittende Vans onder.

polette zonnebril lindy bop vivien of holloway leesvoer blogger-6

Verder valt er natuurlijk 1 ding op aan deze foto’s: mijn gave zonnebril! Polette bood mij een gratis zonnebril aan en hoewel ik meestal wat huiverig ben voor online opticiens besloot ik het te proberen. Gelukkig hebben ze in tegenstelling tot de meeste online brillenboeren ook een winkel in Amsterdam waar je live de monturen kunt passen. Ik heb me enorm vermaakt en kon heel moeilijk kiezen want de modellen zijn stuk voor stuk bijzonder en anders dan je vind bij de standaard opticien.

Toen ik mijn bril kreeg zat er een kleine beschadiging op een van de pootjes. Toen ik de klantenservice daarop attent maakte kreeg ik meteen een nieuwe thuisgestuurd en mocht ik de beschadigde gewoon houden. Die ligt nu in de auto zodat ik altijd een reservebril bij me heb.

polette zonnebril lindy bop vivien of holloway leesvoer blogger-7

Het nadeel van online opticiens is dat je niet even kunt binnenlopen voor een goede oogmeting of voor het verstellen of repareren van een pootje. Ze zijn wel een heel stuk goedkoper en hebben in het geval van Polette ook nog eens superhippe monturen. Ik heb deze bril gekregen maar ik denk dat ik zelf zeker nog wel een keer een bril bestel, en dan een gewone met een vlindervorm!

Oh en mijn oudste zoon, die wilde voor de gelegenheid mijn gewone bril even op

polette zonnebril lindy bop vivien of holloway leesvoer blogger-3

 

Koop jij wel eens een bril online?

 

1 reactie

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.