Plog 28 juni: Retro style op parkpop

Reacties 4

Ik was al minstens 10 jaar niet meer op Parkpop geweest dus toen Hilda van Looks like vintage vroeg of ik op haar stand wilde helpen dacht ik: waarom niet. Dat Frans Bauer op de achtergrond Du Hast van Rammstein stond te zingen maakte het alleen nog maar leuker. Ik maakte een plogje voor jullie!

LeesVoer Plog parkpop getting readyNu moet je weten dat ik zaterdag uit was geweest met een vriendin, als saaie huismoeder doe ik dat veel te weinig dus dat hakte er in. Omdat ik wel met perfect pin-up haar op Parkpop wilde staan heb ik braaf om drie uur ’s nachts nog een wet set ingezet. Dronken. Met het wonder der make-up kwam ik nog een heel end. De man en de kiddies gingen met mijn moeder leuke dingen doen dus ik werd bij het zuiderpark gedropt. Daar moest ik eerst nog door een kudde ganzen heen, er waren een paar flink aan het blazen tegen me…LeesVoer plog parkpop 1
LeesVoer Plog Parkpop 2

Zodra ik aankwam bij de stand schafte ik direct een gele petticoat aan. Die zie je niet zo vaak en die hoorde natuurlijk echt bij mijn huisgemaakte bloemenensemble. Een petticoat kan echt zoveel verschil maken bij een fifties look.

In mijn haar droeg ik een zelfgemaakte haarbloem, super makkelijk te maken en kost maar een paar euro. Omdat ik de hele dag moest staan maakte ik het mezelf makkelijk met mijn salt water sandals

LeesVoer Plog Parkpop 4LeesVoer Plog Parkpop3Samen met mijn prachtige collega-standhulpen hebben we zoveel vrouwen blij gemaakt. Eigenaresse Hilda wil graag iedereen de kans geven een leuke jurk te dragen. Ze heeft dus alle maten in het assortiment. Alle, van xxs tot 8xl! Ik heb dus meerdere malen zowel hele slanke als volle vrouwen blij kunnen maken door te zeggen: we hebben nog een maatje kleiner/groter hoor! Dat doet zoveel voor je zelfbeeld; je voelt je veel minder opgelaten over je figuur als je gewoon meerdere maten kunt proberen.

Ik hielp een dame die 20 kilo was aangekomen door medicijngebruik en ze moest gewoon huilen omdat ze zichzelf weer mooi vond in een prachtige diepblauwe swingdress.LeesVoer plog parkpop photobomb

LeesVoer Plog Photobomb 2Toen ik weer richting huis ging wilde ik even een selfie met festivalachtergrond maken. Natuurlijk word je dan meteen ge-fotobombt. Ik ben de lulligste niet dus we deden hem samen dunnetjes over.

Ik heb een superleuke dag gehad, mijn moeder kwam zelfs nog even langsrijden om me een maaltijdsalade en een bak aardbeien te brengen zodat ik niet aan het festivalvoer zou hoeven, hoe lief is dat? Ook kwam ik een hele hoop bekenden tegen. Dat krijg je als je tot je 17de in Den Haag woont.

Ik heb een heerlijke dag gehad, echt even helemaal uit de mama-sleur maar als ik dan thuis kom en meneer LeesVoer heeft de kindertjes al in bed gelegd en ik krijg direct een kopje thee, dan besef ik weer hoe goed ik het heb! Al was ik wel goed moe!

LeesVoer plog parkpop moe

 

Ben jij wel eens naar Parkpop geweest?

4 reacties

  1. Pingback: Happy Things #3 - LeesVoer

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.