Plog 20 maart

Reacties 17

Afgelopen vrijdag had ik een ochtend met de jongens, een middag hard aan het werk en een avond met de leukste vrouwen van de wereld. Kijk mee naar mijn dag in beeld!

plog 20 maart 1Toen ik beneden kwam werd ik hiermee begroet “die, op mama” Oftewel, ik wil in de doek! Meneer LeesVoer had ze aangekleed en ontbijt gegeven, de schat. Dit is trouwens een zelfgemaakt shirt.

plog 20 maart 2Peuter zat nog aan zijn boterham en ook hij heeft een zelfgemaakt shirt aan.

plog 20 maart 3Ik ben totaal make-uploos en mijn haar zit voor geen meter maar bla, ik ga vanavond pas de deur uit dus dat kan wel even wachten. Dreumel zit lekker op mijn rug.

plog 20 maart 4Ik heb trek in havermout en de kinderen hebben ook nog trek na hun ontbijt.

plog 20 maart 5Peuter hielp supernetjes met pap koken maar toen ik de pan van de pit had gehaald pakte hij de pit vast. Au! tien minuten onder de kraan en daarna even buurman en buurman met de hand in een doek.

plog 20 maart 6Afgekoeld na de eerste hulp maar wel erg lekker. Zeker met een snufje echte pepernotenkruiden

.plog 20 maart 7De hand was weer “repariert” dus we hebben een knikkerbaan gemaakt.

En tussendoor hadden we nog even een dansfeestje:

plog 20 maart 8Om 10.15 komt opa om de mannen op te halen, ze gaan spelen bij opa en Oma en vanavond haalt Meneer LeesVoer ze weer op.

Plog 20 Maart 9Ik ga lekker aan het werk, eigenlijk had ik in mijn blogkantoor moeten gaan zitten maar ik ben nog niet helemaal gewend dat ik een kantoor heb! Ik lunch met roggecrackers met roomkaas en gerookte zalm, en natuurlijk een beker Engelse thee.

Plog 20 Maart 10Ondertussen ontploft twitter door de #wijoverdrijvenniet tweets, ik deel ook mijn ervaringen.

Plog 20 Maart 11Er komen vandaag twee pakketjes binnen, deze zat ik al op te wachten: bandelettes! Kanten banden die je kan dragen op de plek waar je dijen tegen elkaar schuren. Ik ben ze aan het testen en ze lijken echt goed te werken! Binnenkort de review.

Plog 20 Maart 12Heel onverwacht een doos van de GAMMA in het thema milieuvriendelijk klussen! Ik heb helaas niets te beitsen of in de olie te zetten maar ik vind het super om te zien dat ook klusbedrijven met groen bezig zijn. De dunne plastic inleggertjes voor de verfbakjes zijn een goed idee. Zo kan je ze hergebruiken zonder verf het riool in te spoelen.

Plog 20 Maart 13.2De schoorsteenveger kwam en had minder goed nieuws, ik was er al bang voor maar de schoorsteen moet gerenoveerd.

Plog 20 Maart 15Rond twee uur heb ik toch nog trek dus ik maak een snel groentesoepje met glasnoodles

Plog 20 Maart 16Blog blog blog blog

Plog 20 Maart 17En toen was ik de tijd vergeten! Ik had een volledige pincurlset willen doen maar ik kom nu al te laat. Heel snel hair en make-up doen.

Plog 20 Maart 19Ai ik zie nu pas dat de foto bewogen is maar dit is wat ik er met haast van gemaakt heb.

Plog 20 Maart 20Dit zijn ze, de tofste vrouwen van de wereld, nou mijn wereld dan. We kennen elkaar al 14 jaar en zijn tussen de 11 en 13 jaar vriendinnen, het duurde voor sommige  van ons even om tot elkaar te komen hahaha.

Plog 20 Maart 21.2Mijn allerliefste vriendin en ik, we worden een beetje raar zodra we samen zijn.

Plog 20 Maart 23.1We aten bij Keuken, erg goed gegeten en niet duur! Ik kon niet kiezen en mijn buurvrouw ook niet, vandaar de gesplitte hamburger.

Plog 20 Maart 25.1We vierden haar verjaardag, wel zeer verlaat maar dat maakt niet uit. De bediening snapte de hint en we kregen vuurwerk aan tafel, dan ben je pas echt jarig.

Plog 20 Maart 27Toen weggingen waren ze al aan het opruimen, we doen dit veel te weinig, en mijn cognac sloot de avond perfect af.

Hoe lang ken jij je beste vriendinnen?

17 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.