Plog 16 april: Pers events, kaas en toffe bloggers

Reacties 10

Wat een drukke dag had ik gister, superleuk maar heel spannend en slopend. LeesVoer bestaat al best lang maar eigenlijk ben ik pas sinds november heel serieus bezig. Ik ben dus nu ook pas voor het eerst deel van pers events en leer ik veel andere bloggers kennen. Kijken jullie mee naar mijn eerste persdag?

Bloggers zijn heel interessant voor bedrijven, we zijn kritisch maar als we ergens achter staan heeft dat een grote impact. Ik herhaal nog maar een keer dat als ik iets promoot op mijn blog ik er echt volledig achter sta, als ik er iets voor krijg staat dat er ALTIJD duidelijk bij! In een perfecte wereld zou ik geen geld nodig hebben maar een site draaiende houden kost ook geld. Gister ben ik langs geweest bij press events van twee pr bureaus, had ik een afspraak met een derde en nog een bloggerdate en een afspraak met iemand die ik ontmoette op het whisky festival.

First things first, pincurls uitborstelen en met de trein naar Amsterdam. En gekke bekken trekken, obviously!getting ready plogOV fiets plogIk ben zo blij dat ik ervoor koos om een ov fiets te nemen voor vandaag! Ik had zoveel afspraken en op deze manier had ik de vrijheid om veel meer te doen dan als ik had moeten lopen en het kost minder dan de bus of tram!Ik vond het stuur wat te laag staan en de trappers staan iets te ver naar achter voor mijn smaak maar hee, het werkt!

Als eerste ging ik langs bij Symply PR waar ik verwelkomd werd met een kokos-soja cappuccino om de nieuwe milde sojamelk van Alpro te laten zien.

simply collageIMG_1861Op zo’n persdag krijg je zoveel te zien dat het bijna duizelt, bij simply viel vooral de collectie van LK Bennet me op, prachtige kleding, veel in mijn stijl maar helaas gaan ze niet tot mijn maat. De gebloemde plimsolls zijn wel heel verleidelijk! Natuurlijk heb ik gekeken naar de nieuwe kleurtjes van dierproefvrij make-up merk GOSH. Ik zag gave plexiglas sierraden van Cooee design, een mooie keukenmachine van AEG en ze zijn het nog even aan het dubbelchecken maar de droogshampoo van Batiste is voor zover ik kan zien ook dierproefvrij! Daar ben ik heel blij mee want ik was nog op zoek naar een goede dierproefvrije variant.

Ook leerde ik een nieuwe webshop kennen met eco kleding en accessoires, altijd leuk!

Ik kwam in gesprek met wat andere bloggers en we besloten samen naar het Lifestylelab van miss Publicity te gaan. Mijn ov fiets kwam weer van pas want ik kon iemand een lift geven! Op het lifestylelab was weer van alles te zien.PicMonkey Collage lifestylelab

 

2015-04-16 13.29.29

IMG_1882Ik heb eindelijk eens bijenwaswraps vastgehouden van kookpunt, en heel frustrerend… Nu wil ik ze! Ik gebruik naar mijn smaak nog iets te vaak plasticfolie en dit is echt een mooie vervanging daar van. Lijkt me ook ideaal voor de halve appels die vaak in mijn huis rondzwerven…

Verder heb ik me verlekkerd bij de nieuwe smaken van Lovechock en een woonkamer ingericht voor woonexpress

collage woonexpressIMG_20150416_134617Het aller allerleukste aan events is andere bloggers in real life ontmoeten. Ik las haar blog al en we hadden wel eens via twitter gesproken maar om Desirée van Curvacious.nl eens in het echt te kunnen spreken was echt een kado! Als je haar blog niet kent ga dan snel eens kijken.

Oh en ik draag inderdaad mijn zeilboten rok met een vintage hoedje en handschoenen.  Ik moest snel weer op mijn ov fiets want ik had een date met Retro Sonja!

IMG_1894collage fs agencyEen supergezellig kopje thee gedronken, snel iets gegeten en ik moest al weer door! Gelukkig zie ik haar volgende week weer voor de tweede ronde pers events.

Ik had een afspraak bij FSagency om een paar Zaxy schoenen te passen, ze hadden me gemaild om te vragen of ik ze leuk vond maar met mijn mega maat 41/42 breed durf ik dat soort dingen nooit zomaar aan te nemen. Ze zijn gaaaaf!

 

IMG_1912Met dank aan mijn trouwe ov fietsje kon ik nog snel naar mijn laatste afspraak! Bij het Whisky festival leerde ik Ron kennen, hij werkt bij Reypenaar en doet heel veel met foodpairings. Hij had me uitgenodigd om een privé tasting te doen. Het was heerlijk en ik heb veel geleerd. Ik ga er een aparte blogpost over schrijven en ik heb hem overtuigd dat mijn lezers van goed eten houden en best wel een tasting zouden willen winnen. Daarover later meer!

Hierna heb ik mijn stalen ros teruggebracht en bepakt en bezakt teruggegaan naar Utrecht. Mijn moeder was zo lief om op de kinderen te passen en ze heeft zelfs de hele dag foto’s gemaakt. Misschien maak ik daar nog wel een plogje van 😀

Vinden jullie het leuk om te zien wat je als blogger krijgt op zo’n event? Dan kan ik daar wel een video van maken. Laat het me weten in de comments!

10 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.