Plog 10 maart 2015

Reacties 11

Vandaag heb ik een plog voor jullie, een photo blog. Afgelopen dinsdag ging ik naar Amsterdam voor een perslunch en nog wat dingen en ik laat jullie graag zien hoe dat gaat. Het is heel hard werken zo’n blog maar dit soort dagen voelt het als een voorrecht! Ik ben het nog niet gewend, zo’n hele dag fotograferen dus er missen voor mijn gevoel een hoop foto’s maar het is een leuk overzichtje. Kijken jullie mee?

1 Pincurls en no make-up
Ja, zo ga ik echt over straat… Met mijn pincurls nog in en zonder make-up fiets ik de 2 kilometer naar mijn gastouder. Als ik mijn haar al doe dan is er niets meer van over na die fietstocht.

2 in make-up
Gelukkig is er met wat make-up en een haarborstel wel wat van te maken. Op naar de trein.

3 working on the train
In de trein schrijf ik aan een blogje en instagram ik mijn hoofd nog even. Ik schrijf nergens zo lekker als in de trein maar helaas ben ik veel te snel in Amsterdam.

6 fall collection WTG shirt
Het is echt prachtig weer dus ik loop naar de lunchlokatie, ik ben vroeg dus kan helemaal alleen door de rekken heen. Deze blouse uit de herfstcollectie wil ik echt hebben!

7 fall line wtg collection overview
Het is raar om met dit mooie weer naar herfstkleding te kijken maar gelukkig is WTG/Wow to go/Who’s that girl altijd heel kleurrijk!

4 WTG lunch
Aan tafel! De dames van WTG vertellen ons over de herkomst van de naam. Het begon als Who’s that girl maar dat past niet bij vrouwen die zich geen girl meer voelen. Hun Wow to go lijn is iets volwassener. Ze sluiten niet uit dat er ooit nog een Who’s that granny lijn komt hahaha.

8 WTG lunch
De lunch komt recht uit een lifestyle magazine, heerlijk, fotogeniek en volledig bij de tijd. Ik bedoel het dessert was chiazaad pudding met kokos.

8.1 WTG ladies
De mooie dames van WTG

9 met retro Sonja
Het leukste van dit soort events is toch wel het meeten met medebloggers. Is Retro Sonja niet prachtig? Ik heb trouwens een huisgemaakte top aan, een rok van Cora Kemperman met een petticoat er onder.

10.1 Grachten
Verplichte grachtenfoto 😛

10 macaron break
Natuurlijk zat ik vreselijk vol van de lunch maar onderweg naar mijn volgende afspraak kwam ik een macaron winkel tegen. Salted caramel.

10.01 Gosh pakketje
Ik haalde dit pakketje op bij een pr buro. Ik bespreek alleen volledig dierproefvrije merken en ik kreeg de lentecollectie van Gosh mee. Heeeeel roze allemaal maar I’m keeping an open mind.

11 WTG winkel
Ik kreeg een kadobon van WTG dus ik ben meteen langs hun winkel in de negen straatjes gegaan. Ze gaan tot XXL maar in de niet rekbare kleding kwam ik daar toch niet in. Mijn taille was geen probleem maar de riante voorgevel wilde niet toegeven. Gelukkig heeft de verkoopster me enorm geholpen en kwam ik uiteindelijk met twee tops uit de lentecollectie en een jurk met wol uit de sale naar buiten.

12 moe naar huis klaar
Zo’n dag vliegt echt voorbij! Gelukkig heeft meneer LeesVoer de kindjes opgehaald en had ik al gekookt. Ik heb een heerlijke dag gehad.

Vinden jullie het leuk om op deze manier een dagje met mij mee te kijken? Zal ik vaker een plog maken, en zo ja wat willen jullie dan zien?

11 reacties

Leave a Reply


CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.